Ga naar hoofdinhoud

LG airco offerte aanvragen

Een aangenaam binnenklimaat is het hele jaar door belangrijk. Een airconditioner kan uw huis in de zomer verkoelen en in de wintermaanden verwarmen.

Direct naar airco aanvragen

Naast het koelen en verwarmen van de lucht, kunnen geavanceerde airconditioners, zoals de LG DUALCOOL, nog iets extra’s: de lucht zuiveren. Dat is niet alleen wenselijk voor het milieu, maar ook voor je eigen gezondheid.

Het selecteren van de juiste airco is daarom essentieel. Onze experts kunnen u met behulp van een offerte vertellen welke airconditioning het best geschikt is voor de ruimte die u wenst te koelen en/of verwarmen. Ontdek alle mogelijkheden en vraag vandaag nog een offerte aan!

Alleen gecertificeerde installateurs kunnen een airco installatie bij u plaatsen welke voldoet aan de juiste kwaliteitseisen. Wanneer u onderstaand contactformulier invult, neemt een erkende LG installateur bij u uit de regio contact met u op.

We verwerken persoonsgegevens conform ons privacybeleid.

Ons gamma omvat verschillende technische features zoals:

10 jaar garantie

LG ThinQ

Wi-Fi

R32

UV Nano

Dual Inverter Compressor

Producten

Maak kennis met ons complete gamma van airconditioners. Deze geavanceerde airco’s kunnen zowel voor residentieel als zakelijk gebruik worden ingezet. Van de klassieke LG DUALCOOL Prestige tot de stijvolle LG ARTCOOL Mirror, zie je in de onderstaande rij een compleet overzicht van al onze innovaties.

Van offerte tot installatie

Door voor LG te kiezen, kan je tijdens het hele proces rekenen op onze toewijding en expertise. We helpen om de beste oplossing te selecteren voor het meest optimale binnenklimaat. Zo zijn we er voor jou, van offerte tot installatie. Ook daarna blijven we je ondersteunen, bijvoorbeeld met een uitgebreide productgarantie.