Innovation for a better life

In een alsmaar veranderende wereld is het belangrijker dan ooit voor jouw bedrijf om relevant te blijven.

Overstappen naar een LG LED Signage oplossing is een strategisch bedrijfsbesluit en biedt een toekomstbestendige toepassing voor zowel jou als jouw klanten.

Onze LED-beeldschermen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten en bieden levendige, meeslepende beelden.

LED Signage-producten worden op dit moment toegepast in uiteenlopende sectoren zoals de detailhandel, het bedrijfsleven en de overheid. Ze kunnen dankzij hun indrukwekkende beeldkwaliteit en flexibiliteit in allerlei sectoren worden toegepast.

Is jouw bedrijf klaar voor de toekomst?

Ben je benieuwd naar alle LG LED oplossingen voor jouw bedrijf en wil je meer te weten komen? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan. We hebben oplossingen voor kleine en grote projecten. Onze experts helpen je graag verder!

Ik heb het privacybeleid gelezen en goedgekeurd.
Waarom zou je voor een LG LED kiezen?
Kwaliteit dat van een A-merk verwacht mag worden
De LG Business Solutions ontwikkeld baanbrekende LED technologie. De diversiteit van onze producten zorgen ervoor dat we tailor-made oplossingen kunnen uitwerken.
Rechtstreekse en lokale sales ondersteuning
Als bedrijf kan je rekenen op een gespecialiseerd sales team. We begeleiden u van A tot Z door het hele traject.
Ondersteuning bij training en installatie
LG Business Solutions laat je niet aan je lot over. We voorzien een hands-on training voor en tijdens de installatie, zodat je het maximale uit jouw LED oplossing kan halen. Jouw doelpubliek zal versteld staan van de uitmuntende kwaliteit.
Eco-system partners voor een totaaloplossing  
Naast de lokale LG ondersteuning werken we ook samen met verschillende partners die voor een kant-en-klare oplossing kunnen zorgen met betrekking tot de ophanging, content, service,...
Bekijk hier een aantal van onze projecten
Nokia Arena - Finland
Lees meer
Ring Road Paris - France
Lees meer
Callao City Lights - Spain
Lees meer

Ontdek de hele line-up in de LG LED Signage Brochure

In de LED Signage brochure vind je de verschillende producten, elk met hun eigen specifieke toepassingen. Op die manier hebben we voor iedere sector een gepaste en technologisch hoogwaardige oplossing. Zorg ervoor dat jouw bedrijf op de lange termijn relevant en succesvol blijft.

Download brochure


Copyright © 2022 LG Electronics. All rights reserved.