Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met LG Business Solutions:
+31 (0)20 456 31 68

LG zet een nieuwe standaard op ISE 2015

17-02-2015
LG Digital signage en displays

LG DisplaysLG DisplayDe 2015 editie van ISE in de Amsterdam RAI heeft alle records gebroken. Het was de best bezochte editie ooit! Ook wij als LG hebben dit natuurlijk gemerkt. Onze stand was vanaf de opening tot aan de sluiting van de beurs één van de best bezochte stands van deze unieke beurs. Bezoekers, fotografen, journalisten en complete camerateams, iedereen werd meegenomen in de positieve buzz die over de LG stand ging. Wij zijn positief verrast en willen dan ook iedereen die onze stand heeft bezocht enorm bedanken voor zijn/haar komst.

 

Op de stand presenteerden wij onze commerciële, flexibele en onmisbare oplossingen voor verschillende markten zoals winkels, luchthavens, scholen, quick service restaurants (QSR), hotels, ziekenhuizen en kantoren. Veel aandacht was er voor onze 105-inch Ultra HD Signage-display,  het LG Room Management System en de webOS-display-oplossingen.

De komende weken zullen we u vanaf onze website verder in detail informeren over de diverse producten en oplossingen die wij u hebben getoond op de ISE. Wilt u al eerder informatie over bijvoorbeeld onze nieuwe commercial lite serie (55LX341C) of over onze videowall met extra dunne bezel (55LV75) neem dan vandaag nog contact met ons op.

Bekijk de sfeerimpressie van de ISE 2015 hieronder:

Deel dit:

Producten

Referenties

  • LG Pro:Centric Smart Hotel TV in alle hotelkamers van het Marriott Hotel Rotterdam
  LG Pro:Centric Smart Hotel TV in alle hotelkamers van het Marriott Hotel Rotterdam
  In iedere hotelkamer van het Marriott Hotel Rotterdam is er een LG Pro:Centric Smart Hotel TV geplaatst. De mogelijkheden van deze televisies zijn enorm uitgebreid. Zo kunnen de gasten met de speciale afstandsbediening via de tv internetten en kunnen ze hun smartphone of tablet draadloos verbinden met de Smart Hotel TV om foto's en films te bekijken. Bovendien kan het hotel haar eigen content laten draaien op de televisies.
  • Hotelkamer Hotel The Roosevelt
  Open deuren mogelijk voor Kruidvat met LG
  Winkelketen Kruidvat trekt niet alleen mensen die op zoek zijn naar voordelige beauty-, verzorgings- en gezondheidsproducten, maar ook diegenen die graag verrast willen worden. Zij komen af op de producten die je gewoonlijk niet zo snel in een drogisterij vindt, zoals speelgoed, kleding en decoratieve producten voor in huis. Veel van deze klanten lopen in een opwelling de winkel binnen, om dan - na enig rondneuzen - met de leukste dingen weer naar buiten te lopen.
  • Pro-Duo kiest voor LG Multi V IV
  Koeling en verwarming in de winkel en het magazijn met vierwegcassettes van LG Multi V IV warmtepomp
  In februari 2016 heeft Pro-Duo een nieuwe winkel geopend in het nieuwe winkelcentrum “Les Bastions” in Doornik. De winkeloppervlakte van dit winkelcentrum is 10.000 vierkante meter en er is dus veel ruimte voor verschillende winkels. 
Privacy Policy