Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met LG Business Solutions:
+31 (0)20 456 31 68

Hotel Actie - Doe mee en win!

02-09-2015
LG Hotelactie Herken de hotels
LG Hotelactie

Wie kan zeggen dat hij 6.500 Nederlandse hotelkamers in één jaar heeft gezien? Wij! Van een klein boetiekhotel met vijf kamers tot Hotel Arena Towers met 400 kamers. We kwamen er uiteraard niet om te slapen, maar om de hotels te voorzien van een energiezuinig klimaatsysteem, de nieuwste interactieve hotel TV en sfeervolle ledverlichting te installeren. Uit al deze hotels hebben wij een selectie gemaakt.

Herkent u deze hotels? Dan maakt u kans op mooie prijzen. Vul het formulier in op https://www.lgsolutions.nl/hotelactie en laat ons weten om welke hotels het gaat en maak kans op fantastische prijzen.

Doe mee

Deel dit:

Producten

Referenties

  • Hotelkamer Hotel The Roosevelt
  Open deuren mogelijk voor Kruidvat met LG
  Winkelketen Kruidvat trekt niet alleen mensen die op zoek zijn naar voordelige beauty-, verzorgings- en gezondheidsproducten, maar ook diegenen die graag verrast willen worden. Zij komen af op de producten die je gewoonlijk niet zo snel in een drogisterij vindt, zoals speelgoed, kleding en decoratieve producten voor in huis. Veel van deze klanten lopen in een opwelling de winkel binnen, om dan - na enig rondneuzen - met de leukste dingen weer naar buiten te lopen.
  • Europese instelling kiest voor LG videowall met geweldige beeldkwaliteit en kleursaturatie
  Europese instelling kiest voor LG videowall met geweldige beeldkwaliteit en kleursaturatie
  Voor een Europese instelling hebben wij in samenwerking met  een AV specialist gelegen aan de rand van Brusse een videowall geïnstalleerd. De LG videowall bestaat uit 3x3 monitoren met een ultra dunne bezel. Het resultaat is fantastisch: de beeldkwaliteit en de kleursaturatie zijn geweldig en de videowall lijkt te zweven in de lucht!
  • Librije's Hotel Zwolle
  Librije's Hotel Zwolle kiest voor LG Artcool
  Elk project heeft zijn eigen bijzondere verhaal. Zeker als het gaat om een gebouw met een rijke historie. Librije’s hotel in Zwolle bijvoorbeeld. Deze voormalige vrouwengevangenis het Spinhuis in Zwolle heeft een nieuwe bestemming gekregen: het stijlvolle vijfsterren Librije hotel. Het hotel is een verlengstuk van het met drie Michelin-sterren bekroonde gelijknamige restaurant. Luxe wordt de standaard in het hotel. “En daar hoort ook een aangename gevoelstemperatuur bij.” 
Privacy Policy