Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met LG Business Solutions:
+31 (0)20 456 31 68

LG toont allernieuwste OLED-displays tijdens ISE 2016

18-02-2016
LG toont allernieuwste OLED-displays tijdens ISE 2016

LG Electronics (LG) blikt terug op een succesvolle editie van Integrated Systems Europe (ISE). De grootste audiovisuele en integrated systems beurs voor professionals in Europa vond van 9 tot en met 12 februari plaats in de Amsterdam RAI. Op de stand van LG konden bezoekers met name de nieuwste mogelijkheden op het vlak van digital signage bekijken.Vooral de nieuwe OLED-displays trokken tijdens ISE veel bekijks. Zo was de nieuwe Dual-view Curved Tiling OLED te zien. Deze OLED-displays kunnen, net als de nieuwe nieuwe Dual-sided OLED, van twee kanten bekeken worden en geven door welvingen van de displays een nog impactvollere kijkervaring. Ook was de splinternieuwe Curved Arch OLED te zien. Deze OLED-displays vormen als het ware een halve boog, wat ideaal is voor digital signage in grote ruimtes.Ook komt later dit jaar de nieuwe 86 inch UltraWide display met een 58:9 aspect ratio op de Nederlandse markt. Deze extra lange stretched displays zijn ideaal voor onder andere retailers en luchthavens. Tevens waren de nieuwste Ultra HD 4K displays te bewonderen. Naast de huidige Ultra HD 4K-display formaten, zijn de displays nu ook beschikbaar in 75 en 86 inch.Naast LG, waren verschillende partners van LG op de stand te vinden, waaronder Selitera met de nieuwe retail-oplossing Klikify.com. Met deze technologie kunnen smartphonegebruikers hun telefoon richten op producten die getoond worden op een LED-display. Hierna is alle beschikbare informatie over het geselecteerde product direct op de mobiele telefoon beschikbaar. Deze productinformatie kunnen gebruikers vervolgens opslaan, delen op social media of ze kunnen het product direct online bestellen.

Deel dit:

Producten

Referenties

  • Meerdere energiezuinige en stille klimaatoplossingen van LG om grote oppervlaktes te koelen en verwarmen
  Meerdere energiezuinige en stille klimaatoplossingen van LG om grote oppervlaktes te koelen en verwarmen
  Felice Home of Brands is een winkel die is gevestigd in de Pijp in Amsterdam. In deze winkel vind je allerlei geweldige items in één winkel: van kleding en schoenen tot interieur- en lifestyle producten. Alles wat er in de winkel te vinden is, is te koop.
  • Golden Tulip Jagerhorst
  Golden Tulip Jagerhorst kiest voor LG Multi F-DX-systemen met cassette- en kanaalunits
  Hotel Jagershorst is een luxe viersterrenhotel waar service hoog in het vaandel staat. Tussen faciliteiten als een sauna, welness-centrum en fi tnessruimte, mocht een gedegen airconditioning dan ook eigenlijk niet ontbreken. Aan LG de uitdaging een comfortabel klimaat voor de hotelgasten te creëren met een systeem dat in staat is te koelen en te verwarmen.
  • LG Airco units koelen en verwarmen het Good Hotel Amsterdam
  LG Airco units koelen en verwarmen het Good Hotel Amsterdam
  Good Hotel Amsterdam

  Location:
  Good Hotel Amsterdam
  Westerdoksdijk 38
  1013 BH Amsterdam


  Solution:

  LG Multi V

  LG Multi V bij Good Hotel Amsterdam

   

  In alle hotelkamers van deze voormalige bajesboot is de LG Multi V geplaatst. De techniek is in elk slaapvertrek weggewerkt, in tegenstelling tot de algemene ruimte waar is gekozen voor een industriële look met een kanaalunit. Deze energiezuinige klimaatoplossing is geschikt voor alle seizoenen, omdat het zowel koelt als verwarmt.

  Achtergrond

  Het Good Hotel Amsterdam is gevestigd in een voormalige bajesboot. De boot is omgebouwd tot een hotel en is sinds juni 2015 open voor gasten die op zoek zijn naar een bijzonder verblijf. Het hotel bestaat uit 144 kamers en heeft een restaurant, bar en een lobby. Het is een non-profit pop-up hotel met een modern interieur. In het hotel worden honderd werklozen opgeleid tijdens een stage, zodat ze ervaring op kunnen doen in de hotelbranche. Het Good Hotel Amsterdam is dus niet zomaar een hotel, maar een hotel dat is ontstaan vanuit filantropisch oogpunt.

  Uitdaging

  Het schip is natuurlijk van staal gemaakt en daarom was het een uitdaging om het leidingwerk te maken in de bestaande boot. Er kan niet overal een leiding worden geplaatst en de maximale lengtes van de leidingen waren moeilijk te bepalen. Uiteindelijk is de installateur met een passende oplossing gekomen om vanuit buiten de bestaande locaties te bereiken

  Oplossing

  In alle hotelkamers zijn de klimaatsystemen van LG geplaatst. Boven de deur in het plafond van iedere kamer is de techniek toegepast. Elk slaapvertrek heeft dezelfde uitstraling, waarbij de techniek in alle hotelkamers is weggewerkt. Naast dat de airco’s in alle hotelkamers zijn geplaatst, zijn de units ook geïnstalleerd in de algemene ruimte waar de receptie, bar en de eetzaal zich bevinden. Daar is er gekozen voor andere types dan in de hotelkamers. In tegenstelling tot de hotelkamers koos het Good Hotel Amsterdam in de algemene ruimte voor een industriële look met een kanaalunit. De techniek van de klimaatsystemen is daar dus wel zichtbaar. Deze industriële uitstraling past erg mooi bij het tegenovergestelde strakke interieur van het hotel.

  Voordeel

  Met de LG Multi V kan het Good Hotel Amsterdam zowel worden gekoeld als verwarmd. Daarom is deze klimaatoplossing van LG zeer geschikt voor alle seizoenen. Het biedt de klant een energiezuinige oplossing voor verwarming in de winter en koeling in de zomer. De LG Multi V is een van de meest energiezuinige systemen in de markt. De prestaties van de Multi V zijn onlangs nog bevestigd door Eurovent. In dit artikel kunt u daar meer over lezen.

  Good Hotel Amsterdam | LG Multi V

  LG klimaatsysteem | Good Hotel Amsterdam

  Good Hotel Amsterdam

  Good Hotel kiest voor LG Multi V

   

Privacy Policy