Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met LG Business Solutions:
+31 (0)20 456 31 68

LG toont allernieuwste OLED-displays tijdens ISE 2016

18-02-2016
LG toont allernieuwste OLED-displays tijdens ISE 2016

LG Electronics (LG) blikt terug op een succesvolle editie van Integrated Systems Europe (ISE). De grootste audiovisuele en integrated systems beurs voor professionals in Europa vond van 9 tot en met 12 februari plaats in de Amsterdam RAI. Op de stand van LG konden bezoekers met name de nieuwste mogelijkheden op het vlak van digital signage bekijken.Vooral de nieuwe OLED-displays trokken tijdens ISE veel bekijks. Zo was de nieuwe Dual-view Curved Tiling OLED te zien. Deze OLED-displays kunnen, net als de nieuwe nieuwe Dual-sided OLED, van twee kanten bekeken worden en geven door welvingen van de displays een nog impactvollere kijkervaring. Ook was de splinternieuwe Curved Arch OLED te zien. Deze OLED-displays vormen als het ware een halve boog, wat ideaal is voor digital signage in grote ruimtes.Ook komt later dit jaar de nieuwe 86 inch UltraWide display met een 58:9 aspect ratio op de Nederlandse markt. Deze extra lange stretched displays zijn ideaal voor onder andere retailers en luchthavens. Tevens waren de nieuwste Ultra HD 4K displays te bewonderen. Naast de huidige Ultra HD 4K-display formaten, zijn de displays nu ook beschikbaar in 75 en 86 inch.Naast LG, waren verschillende partners van LG op de stand te vinden, waaronder Selitera met de nieuwe retail-oplossing Klikify.com. Met deze technologie kunnen smartphonegebruikers hun telefoon richten op producten die getoond worden op een LED-display. Hierna is alle beschikbare informatie over het geselecteerde product direct op de mobiele telefoon beschikbaar. Deze productinformatie kunnen gebruikers vervolgens opslaan, delen op social media of ze kunnen het product direct online bestellen.

Deel dit:

Producten

Referenties

  • Ripley’s Museum neemt je mee op een dwaze ontdekkingsreis; een echte beleving door de displays van LG
  Ripley’s Museum neemt je mee op een dwaze ontdekkingsreis; een echte beleving door de displays van LG
  Het Ripley's Museum in Amsterdam wilde de zintuigen van de klant prikkelen met beeld en geluid; van levensechte poppen tot spannende animaties. Zo wordt de bezoeker echt een beleving geboden.
  • Hyatt Place Hotel Hoofddorp
  Hyatt Place kiest voor LG ProCentric V
  Sinds januari 2014 kunnen gasten overnachten in het Hyatt Place hotel in Hoofddorp. Hyatt Place is een nieuwe formule binnen de Hyatt-keten: een viersterren ‘airport hotel’ van alle gemakken voorzien voor zowel de zakelijke als toeristische reiziger die comfort zoekt. Hyatt Place heeft alles in huis om het de gast gemakkelijk te maken. Zij willen een optimaal gevoel van comfort creëren en daar hoort een groot 42” tv-scherm bij. Bijna iedereen heeft zijn AV thuis piekfijn op orde en dan is het fijn als je daar onderweg niet op hoeft in te leveren.
  • LG Smart tv’s versterken de positieve gastenbeleving in Thon Hotels
  LG Smart tv’s versterken de positieve gastenbeleving in Thon Hotels
  Maar liefst 7 hotels en appartementen van Thon Hotels in Brussel werden uitgerust met 1600 LG Smart tv-schermen. Dit gecombineerd met een vernieuwde IPTV oplossing met mogelijkheid tot supersnel streamen vanaf laptop, tablet of smartphone. Met als resultaat een nóg positievere hotelbeleving.
Privacy Policy