Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met LG Business Solutions:
+31 (0)20 456 31 68

Laat u inspireren door onze totaaloplossing voor hotels

28-04-2016
Laat u inspireren door onze totaaloplossing voor hotels

Het afgelopen jaar hebben wij 6.500 hotelkamers mogen bezoekenom deze te
voorzien van onze diverse oplossingen. We hebben de meest uiteenlopende
hotels bezocht: van kleine boetiekhotels tot grote hotelketens. InspiratiebrochureGraag komen we bij u langs om samen met u te kijken wat de beste oplossing is voor uw hotel. We kunnen u volledig ontzorgen door uw hotel te voorzien van onze energiebesparende klimaatsystemen, interactieve hotel televisies, sfeervolle ledverlichting of een compleet totaalsysteem waarin al onze
producten met elkaar zijn verbonden.

Om u te inspireren hebben we een inspiratiebrochure gemaakt, die u heel eenvoudig online kunt aanvragen. Hierin kunt u zich laten inspireren door de diverse projecten die wij hebben mogen realiseren in de hotelbranche.

Vraag nu onze inspiratiebrochure aanInspiratiebrochure

Wilt u een afspraak maken om vrijblijvend over de mogelijkheden te praten? Neem contact met ons op.

Deel dit:

Producten

Referenties

  • Amrâth Hotel DuCasque Maastricht
  Amrâth Hotel DuCasque kiest voor LG totaaloplossing

  Hotel DuCasque aan het Vrijthof in Maastricht bestaat al heel lang. Een prachtig pand in art-decostijl, waar de moderne gast behalve sfeer ook echt comfort vindt. Na een totale make-over beschikt het hotel over alle gemakken van deze tijd. De kamers zijn geheel gestript en opnieuw in stijl ingericht. Hotel DuCasque wilde alles gelijk goed aanpakken met de nadruk op duurzaamheid en energiebesparing. Daarom is gekozen voor de totaaloplossing van LG: klimaat, LED-verlichting en tv – op en top comfort voor gast en hotelier. 

  • Politie Ukkel kiest voor high resolution displays van LG
  Politie Ukkel kiest voor high resolution displays van LG

  Tot voor kort  werden de camerabeelden van de gemeente Ukkel geprojecteerd op een scherm. Aangezien de details van dit soort  beelden van belang zijn (bv. Herkennen van een nummerplaat) , moest dit geoptimaliseerd worden. De resolutie van de beelden bepaalt de kwaliteit en het is onontbeerlijk dat de beelden voldoende details bevatten om de tussenkomsten en nadere onderzoeken te sturen. 

  • LG displays in VIP-ruimtes van het prestigieuze Waregem Koerse
  LG displays in VIP-ruimtes van het prestigieuze Waregem Koerse
  Waregem Koerse is een jaarlijks paardensportevenement waar tienduizenden mensen op afkomen. Speciaal voor dit evenement is er een volledig nieuw gebouw neergezet. Voor de VIP-ruimtes van dit nieuwe gebouw heeft LG de displays geleverd. In samenwerking met onze partner Van Gils zijn er over de 4 verdiepingen van het gebouw in totaal 72 schermen vast geïnstalleerd. Op elk scherm kan er op ieder moment specifieke informatie op de beelden worden getoond.
Privacy Policy