Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met LG Business Solutions:
+31 (0)20 456 31 68

Laat u inspireren door onze totaaloplossing voor hotels

28-04-2016
Laat u inspireren door onze totaaloplossing voor hotels

Het afgelopen jaar hebben wij 6.500 hotelkamers mogen bezoekenom deze te
voorzien van onze diverse oplossingen. We hebben de meest uiteenlopende
hotels bezocht: van kleine boetiekhotels tot grote hotelketens. InspiratiebrochureGraag komen we bij u langs om samen met u te kijken wat de beste oplossing is voor uw hotel. We kunnen u volledig ontzorgen door uw hotel te voorzien van onze energiebesparende klimaatsystemen, interactieve hotel televisies, sfeervolle ledverlichting of een compleet totaalsysteem waarin al onze
producten met elkaar zijn verbonden.

Om u te inspireren hebben we een inspiratiebrochure gemaakt, die u heel eenvoudig online kunt aanvragen. Hierin kunt u zich laten inspireren door de diverse projecten die wij hebben mogen realiseren in de hotelbranche.

Vraag nu onze inspiratiebrochure aanInspiratiebrochure

Wilt u een afspraak maken om vrijblijvend over de mogelijkheden te praten? Neem contact met ons op.

Deel dit:

Producten

Referenties

  • Hotelkamer Hotel The Roosevelt
  The Roosevelt kiest voor LG airco's in stijl
  Genieten van Hotel The Roosevelt in Middelburg begint eigenlijk al als je aankomt. Het robuuste monumentale pand uit de jaren ’50 is een lust voor het oog. Binnen is het al niet veel anders. Dit unieke Boutique-hotel telt 28 kamers, allemaal anders, allemaal met veel zorg ingericht, allemaal even stijlvol. De hoteliers hebben het pand, ooit gebouwd als kantoor van het Waterschap, in minder dan een half jaar tijd omgetoverd tot een ‘belevinghotel’. Aan alles is evenveel zorg besteed: van het beddengoed en het servies, tot aan de gebruikte materialen en accessoires.  
  • Hotel Van der Valk Utrecht biedt gast de ultieme ervaring met 4K OLED en Pro:Centric Direct Hotel TV’s van LG
  Hotel Van der Valk Utrecht biedt gast de ultieme ervaring met 4K OLED en Pro:Centric Direct Hotel TV’s van LG
  Hotelketen Van der Valk wil haar gasten een perfecte ervaring bieden, vanaf het moment dat ze binnenkomen tot het moment dat ze het hotel verlaten. Dit gebeurt door middel van veel verschillende mogelijkheden en activiteiten rondom het hotel; van bijvoorbeeld extra weersinformatie in de omgeving tot de mogelijkheden voor roomservice op de kamer. Gasten willen echter wel graag op de hoogte worden gehouden van alle activiteiten in en rondom het hotel. Om een goede gastervaring te bieden, is de informatievoorziening binnen het hotel van groot belang.
  • Hard Rock Café Amsterdam
  Klimaat in Hardrock Café Amsterdam perfect geregeld door LG
  Hardrock Café Amsterdam kiest voor de zekerheid van een super de luxe klimaatoplossing: energiezuinig, geluidsarm met een perfect design voor een prima prijs.
Privacy Policy