Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met LG Business Solutions:
+31 (0)20 456 31 68

LG toont nieuwste klimaatoplossingen tijdens Kick-Off event in SugarCity

10-05-2016
LG toont nieuwste klimaatoplossingen tijdens Kick-Off event in SugarCity

LG heeft op 14 april het klimaatseizoen afgetrapt met een Kick-Off event in SugarCity in Halfweg. Tijdens dit event kregen de ruim 200 aanwezige installateurs en adviseurs een voorproefje gegeven van wat er dit jaar gaat komen op het vlak van klimaatoplossingen. Ook voor de hotellerie waren er verschillende interessante updates.

LG ziet binnen hospitality, net als bij de retailsector, een toenemende vraag naar totaaloplossingen. Naast klimaatoplossingen, wordt LG steeds vaker gevraagd om ook de verlichting, Digital Signage, Hotel TV en of Narrow Casting te leveren. LG is één van de weinige leveranciers wereldwijd die het mogelijk maakt om bij eindgebruikers dergelijke totaaloplossing te bieden. Afgelopen jaar heeft LG in de Benelux ruim 6.500 hotelkamers voorzien van een Hotel TV en of klimaatoplossing.

Verduurzaming blijft voor de hotellerie een belangrijk thema. Niet alleen met het oog op kostenbesparing, maar ook vanuit commercieel oogpunt. Steeds meer gasten, zowel particulier als zakelijk, geven de voorkeur aan duurzame hotels. Dit verklaart mede de sterke vertegenwoordiging van LG Hotel TV- en klimaatoplossingen in de Benelux hospitality markt. De gunstige specificaties van deze oplossingen stellen hotels in staat om te voldoen aan de strengste normen en bieden hen de mogelijkheid om zich te onderscheiden met een erkende certificering als het Green Key label.

Deel dit:

Producten

Referenties

  • Inter Scaldes
  Hotelgasten van top tot teen verzorgd bij Inter Scaldes
  Hotel/restaurant InterScaldes is befaamd om de goede verzorging die het zijn gasten biedt. Op culinair gebied doordat Jannis Brevet, Patron-Cuisinier, zijn gasten alleen het beste voorschotelt: voornamelijk Zeeuwse producten zoals mosselen, zeebaars Oosterschelde kreeft en oesters of zuiglam. Maar ook als hotelier gaat Brevet tot het uiterste zodat een bezoek aan InterScaldes een ervaring is om nog heel lang te onthouden.
  • Hotelkamer Hotel The Roosevelt
  The Roosevelt kiest voor LG airco's in stijl
  Genieten van Hotel The Roosevelt in Middelburg begint eigenlijk al als je aankomt. Het robuuste monumentale pand uit de jaren ’50 is een lust voor het oog. Binnen is het al niet veel anders. Dit unieke Boutique-hotel telt 28 kamers, allemaal anders, allemaal met veel zorg ingericht, allemaal even stijlvol. De hoteliers hebben het pand, ooit gebouwd als kantoor van het Waterschap, in minder dan een half jaar tijd omgetoverd tot een ‘belevinghotel’. Aan alles is evenveel zorg besteed: van het beddengoed en het servies, tot aan de gebruikte materialen en accessoires.  
  • Pro-Duo kiest voor LG Multi V IV
  Koeling en verwarming in de winkel en het magazijn met vierwegcassettes van LG Multi V IV warmtepomp
  In februari 2016 heeft Pro-Duo een nieuwe winkel geopend in het nieuwe winkelcentrum “Les Bastions” in Doornik. De winkeloppervlakte van dit winkelcentrum is 10.000 vierkante meter en er is dus veel ruimte voor verschillende winkels. 
Privacy Policy