Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met LG Business Solutions:
+31 (0)20 456 31 68

's Werelds smalste bezel-to-bezel voor de perfecte videowall

09-04-2014
LG Displays smalste bezel ter wereld

LG introduceert displays met een smalle rand. Zo smal, dat we kunnen zeggen dat deze de smalste is van de wereld. Er zit maar 3,5mm tussen de beide randen van het display.

Combineer 4, 6 of 9 (of meer) displays voor een videowall, het lijkt nog steeds één scherm doordat de randen zo dun zijn. De beelden zijn levensgroot en de kleuren levensecht. 

De videowall is leverbaar in 500Cd, maar ook als 800Cd en met Transflective technologie.

LG Smalste Bezel display

Toepassingenvideowall

Voor uw boodschap zijn er vele mogelijkheden om uwpotentiële klanten te kunnen bereiken. Video op grootformaat heeft altijd een sterke impact. Hoe mooier het beeld, hoe meer deviewer onder de indruk zal zijn.
De videowall is overal te plaatsen. U kunt het scherm buiten als signage plaatsen om aandacht te trekken voor langslopend publiek. Door speciale omkasting zal het scherm zeer goed beschermd zijn tegen alle weersomstandigheden en vandalisme. 
Speciale transflective technology zorgt ervoor dat zelfs met veel zonlicht uw scherm goed leesbaar is. De weerkaatsing van het licht wordt geminimaliseerd en de schermverlichting verhoogd. 


LG Videowall

 

In de ontvangsthal van hetSanoma-hoofdkantoor is gekozen voor een 3 x 4 LG displays videowall metverschillende content. Hierop kunnen verschillende reclameboodschappen worden getoond. Door het uiterst scherpe beeld en mooie afwerking van de kast is deze videowall een lust voor het oog. 

Mocht u iets meer ruimte hebben in uwgebouw dan is het altijd mogelijk om de videowall uit te breiden:

LG videowall smalste bezel


AutoCalibration

De LGvideowall heeft bovendien een calibreerfunctie. Deze functie zorgt ervoor dat dekleuren aangepast worden aan de omringende beelden. Daardoor ontstaat één enhetzelfde beeld op de grote videowall met de juiste kleuren. 


Wil u meer informatie ontvangen over de videowall? Mail naar roeland.scholten@lge.com of bel +31 652 015 286


Deel dit:

Producten

Referenties

  • LG Airco units koelen en verwarmen het Good Hotel Amsterdam
  LG Airco units koelen en verwarmen het Good Hotel Amsterdam
  Good Hotel Amsterdam

  Location:
  Good Hotel Amsterdam
  Westerdoksdijk 38
  1013 BH Amsterdam


  Solution:

  LG Multi V

  LG Multi V bij Good Hotel Amsterdam

   

  In alle hotelkamers van deze voormalige bajesboot is de LG Multi V geplaatst. De techniek is in elk slaapvertrek weggewerkt, in tegenstelling tot de algemene ruimte waar is gekozen voor een industriële look met een kanaalunit. Deze energiezuinige klimaatoplossing is geschikt voor alle seizoenen, omdat het zowel koelt als verwarmt.

  Achtergrond

  Het Good Hotel Amsterdam is gevestigd in een voormalige bajesboot. De boot is omgebouwd tot een hotel en is sinds juni 2015 open voor gasten die op zoek zijn naar een bijzonder verblijf. Het hotel bestaat uit 144 kamers en heeft een restaurant, bar en een lobby. Het is een non-profit pop-up hotel met een modern interieur. In het hotel worden honderd werklozen opgeleid tijdens een stage, zodat ze ervaring op kunnen doen in de hotelbranche. Het Good Hotel Amsterdam is dus niet zomaar een hotel, maar een hotel dat is ontstaan vanuit filantropisch oogpunt.

  Uitdaging

  Het schip is natuurlijk van staal gemaakt en daarom was het een uitdaging om het leidingwerk te maken in de bestaande boot. Er kan niet overal een leiding worden geplaatst en de maximale lengtes van de leidingen waren moeilijk te bepalen. Uiteindelijk is de installateur met een passende oplossing gekomen om vanuit buiten de bestaande locaties te bereiken

  Oplossing

  In alle hotelkamers zijn de klimaatsystemen van LG geplaatst. Boven de deur in het plafond van iedere kamer is de techniek toegepast. Elk slaapvertrek heeft dezelfde uitstraling, waarbij de techniek in alle hotelkamers is weggewerkt. Naast dat de airco’s in alle hotelkamers zijn geplaatst, zijn de units ook geïnstalleerd in de algemene ruimte waar de receptie, bar en de eetzaal zich bevinden. Daar is er gekozen voor andere types dan in de hotelkamers. In tegenstelling tot de hotelkamers koos het Good Hotel Amsterdam in de algemene ruimte voor een industriële look met een kanaalunit. De techniek van de klimaatsystemen is daar dus wel zichtbaar. Deze industriële uitstraling past erg mooi bij het tegenovergestelde strakke interieur van het hotel.

  Voordeel

  Met de LG Multi V kan het Good Hotel Amsterdam zowel worden gekoeld als verwarmd. Daarom is deze klimaatoplossing van LG zeer geschikt voor alle seizoenen. Het biedt de klant een energiezuinige oplossing voor verwarming in de winter en koeling in de zomer. De LG Multi V is een van de meest energiezuinige systemen in de markt. De prestaties van de Multi V zijn onlangs nog bevestigd door Eurovent. In dit artikel kunt u daar meer over lezen.

  Good Hotel Amsterdam | LG Multi V

  LG klimaatsysteem | Good Hotel Amsterdam

  Good Hotel Amsterdam

  Good Hotel kiest voor LG Multi V

   

  • Energiezuinige wandmodellen in de verschillende ruimtes zorgen voor een tochtvrij binnenklimaat
  Energiezuinige wandmodellen in de verschillende ruimtes zorgen voor een tochtvrij binnenklimaat
  Carglass is specialist op het gebied van autoruitschade. Ze vervangen autoruiten van de meest uiteenlopende modellen en merken auto’s. Doordat ze samen werken met de meeste verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland, kan Carglass gemakkelijk de financiële afhandeling voor haar klanten regelen. 
  • Hotelkamer met Hotel TV Holiday Inn
  Holiday INN Expres Gent kiest voor LG ProCentric Hotel TV
  De Holiday Inn Express Gent beschikt over 120 ruime kamers met gratis ontbijt en WiFi, waardoor het u een perfecte uitvalsbasis biedt voor het verkennen van de regio Vlaanderen. Het hotel ligt in de buurt van de snelweg E17, op 4 km van het middeleeuwse centrum van Gent.
Privacy Policy