Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met LG Business Solutions:
+31 (0)20 456 31 68

's Werelds smalste bezel-to-bezel voor de perfecte videowall

09-04-2014
LG Displays smalste bezel ter wereld

LG introduceert displays met een smalle rand. Zo smal, dat we kunnen zeggen dat deze de smalste is van de wereld. Er zit maar 3,5mm tussen de beide randen van het display.

Combineer 4, 6 of 9 (of meer) displays voor een videowall, het lijkt nog steeds één scherm doordat de randen zo dun zijn. De beelden zijn levensgroot en de kleuren levensecht. 

De videowall is leverbaar in 500Cd, maar ook als 800Cd en met Transflective technologie.

LG Smalste Bezel display

Toepassingenvideowall

Voor uw boodschap zijn er vele mogelijkheden om uwpotentiële klanten te kunnen bereiken. Video op grootformaat heeft altijd een sterke impact. Hoe mooier het beeld, hoe meer deviewer onder de indruk zal zijn.
De videowall is overal te plaatsen. U kunt het scherm buiten als signage plaatsen om aandacht te trekken voor langslopend publiek. Door speciale omkasting zal het scherm zeer goed beschermd zijn tegen alle weersomstandigheden en vandalisme. 
Speciale transflective technology zorgt ervoor dat zelfs met veel zonlicht uw scherm goed leesbaar is. De weerkaatsing van het licht wordt geminimaliseerd en de schermverlichting verhoogd. 


LG Videowall

 

In de ontvangsthal van hetSanoma-hoofdkantoor is gekozen voor een 3 x 4 LG displays videowall metverschillende content. Hierop kunnen verschillende reclameboodschappen worden getoond. Door het uiterst scherpe beeld en mooie afwerking van de kast is deze videowall een lust voor het oog. 

Mocht u iets meer ruimte hebben in uwgebouw dan is het altijd mogelijk om de videowall uit te breiden:

LG videowall smalste bezel


AutoCalibration

De LGvideowall heeft bovendien een calibreerfunctie. Deze functie zorgt ervoor dat dekleuren aangepast worden aan de omringende beelden. Daardoor ontstaat één enhetzelfde beeld op de grote videowall met de juiste kleuren. 


Wil u meer informatie ontvangen over de videowall? Mail naar roeland.scholten@lge.com of bel +31 652 015 286


Deel dit:

Producten

Referenties

  • Hotel TV op hotelkamer Corendon Hotel Amsterdam
  Corendon voorziet gasten van interactieve LG Pro Centric Hotel TV
  Amsterdam is de eerste wereldstad die is verrijkt met een Corendon hotel. De touroperator heeft de jarenlange ervaring met en in de reisbranche gebruikt om een top-hotel neer te zetten in een van de meest bezochte steden ter wereld. Na Amsterdam, volgen ook in Barcelona, Londen en Istanbul hotels om de zakelijke en leisure markt te bedienen. Ook wordt achter de schermen al volop gewerkt aan de ontwikkeling van resorts in landen als Portugal, Spanje, Griekenland en Turkije.
  • Hotelkamer Hotel The Roosevelt
  Open deuren mogelijk voor Kruidvat met LG
  Winkelketen Kruidvat trekt niet alleen mensen die op zoek zijn naar voordelige beauty-, verzorgings- en gezondheidsproducten, maar ook diegenen die graag verrast willen worden. Zij komen af op de producten die je gewoonlijk niet zo snel in een drogisterij vindt, zoals speelgoed, kleding en decoratieve producten voor in huis. Veel van deze klanten lopen in een opwelling de winkel binnen, om dan - na enig rondneuzen - met de leukste dingen weer naar buiten te lopen.
  • Zorghotel Drie Eiken kiest voor LG Hotel TV's en Commercial Lite
  Zorghotel Drie Eiken kiest voor LG Hotel TV's en Commercial Lite
  Zorghotel Drie Eiken

  Location:
  Zorghotel Drie Eiken
  Drie Eikenstraat 655
  B 2650 Edegem
  België

  Solution:

  LG Hotel Smart TV's
  LG Commercial Lite

  Zorghotel Drie Eiken kiest voor LG

   

  Voor Zorghotel Drie Eiken heeft LG schermen geleverd die een tweerichting communicatie realiseren. Het grote voordeel hiervan is dat de patiënt met het personeel kan communiceren via de LG Hotel TV's. Door het gebruik van de LG Commercial Lite heeft elk type kamer gegarandeerd een passende oplossing. Zorghotel Drie Eiken geniet nu van een optimaal assortiment!

  Achtergrond

  In alle comfort op adem komen na een drukke dag in Antwerpen. Herbronnen in uw privé sauna. Genieten van een heerlijk luxeontbijt … God leeft misschien in Frankrijk, maar logeren doet hij in Hotel Drie Eiken. Rustig gelegen in Edegem, in het zuiden van Antwerpen en ten noorden van Mechelen, is Hotel Drie Eiken de gedroomde uitvalsbasis voor een waaier aan activiteiten. Van een zakelijke overnachting, een wellness arrangement tot een zorgverblijf na een ziekenhuisopname, onze kamers, ons restaurant, hun service en faciliteiten zijn helemaal op maat van uw welzijn.

  Uitdaging

  Zorghotel Drie Eiken is het eerste zorghotel gelinkt aan een ziekenhuis, waar we de LG footprint hebben kunnen doortrekken. Dit omdat ze opzoek waren naar een Hotel TV oplossing, die ze wilden integreren in hun patiëntenkamer. Verder is het in een zorgcentrum cruciaal dat men een optimale en realtime communicatie heeft met zijn patiënten. Zorghotel Drie Eiken was op zoek naar schermen die een tweerichting communicatie kunnen realiseren (IP gebaseerd). Hierbij kan ook de patiënt met het personeel communiceren via de LG Hotel TV's.

  Oplossing

  LG heeft Hotel TV toestellen geplaatst, waarbij de System Integrator hun digitale head end kan implementeren op Smart TV’s . Dankzij deze oplossing kan alle tweerichting communcatie op maat gemaakt verlopen. Achteraf heeft LG ook nog Commercial Lite aangeboden als goedkoper alternatief om voor elk type kamer een gepaste oplossing te garanderen.

  Voordeel

  Dankzij de LG Hotel TV's en Commercial Lite schermen geniet Zorghotel Drie Eiken van een optimaal assortiment van TV schermen en bijhorende diensten tegen een voordelige prijs.

  LG Hotel TV bij Zorghotel Drie Eiken

  Zorghotel Drie Eiken | LG

  LG Hotel TV's | Zorghotel Drie Eiken

   

Privacy Policy