Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met LG Business Solutions:
+31 (0)20 456 31 68

Highlights

14-05-2014
LG Displays social tree

De LG displays hebben in 2014 weer nieuwe specificaties meegekregen. Hieronder zijn de belangrijkste welke we apart hebben uitgelicht.

Ultra-Large Screen Suprior 4K Resolution Display

De nieuwe 98” en 84” ULTRA HD (3840x2160) Premium Display in 2014.

Deze 4K schermen hebben een hogere resolutie gelijkwaardig aan fotokwaliteit en suprieur aan elk ander scherm. De ULTRA HD resolutie heeft een 4 keer grotere resolutie en pixeldichtheid dan de Full HD schermen. Dit zorgt ervoor dat de beelden levensecht en haarscherp zijn, zelfs vanaf kleine afstanden.

LG Ultra HD Primium display

LG Ultra Large Displays

De Meest Geavanceerde LG Technologie

’s Werelds grootste 105” 21:9 Ultrawijde Ultra HD Signage.

Recentelijk is op CES 2014 deze 105” 21:9 wijde Signage Display getoond. Deze trok de volle aandacht van de toegestroomde toeschouwers.

LG Ultrawide HD displays

 

’s Werelds Smalste 3.5mm Bezel Videowall

’s Werelds smalste bezel display zorgt voor schitterende hoge kwaliteit beelden in een naadloze videowall


Smalste Bezel Videowall ter wereld

Een ruime keuze aan displays

LG biedt u een ruime line-up aan displays waardoor er altijd een voor u bij zit.

LG biedt u displays met een perfecte prijskwaliteit verhouding leverbaar in nagenoeg alle schermgroottes. Deze zijn beschikbaar van 32” tot 65”. De schermen zijn Full HD en uitgevoerd in Slim Design. Afhanklijk van het type beschikken sommige over webOS for Signage oplossing. WebOS is zeer geschikt om informatie en advertenties te tonen voor de retail, horeca en andere verticale markten.

LG display line-up


Download hier de LG Monitoren Catalogus!

Deel dit:

Producten

Referenties

  • Displays Kassa bij Carrefour Market
  Supermarktketen Carrefour Market kiest voor LG Digital Signage
  De supermarktketen Carrefour Market, met 422 vestigingen over gans België heeft ook aan LG gedacht voor de communicatie naar zijn klanten toe. Als het vers moet zijn, dé slagzin van Carrefour market weerspiegelt zich nu ook helemaal in de instore communicatie. Dankzij de LG Digital Signage en het speciaal ontwikkelde CIMS-systeem kan Carrefour market snel en efficiënt de nieuwste promo’s en acties communiceren naar hun klanten. Naast de verse producten biedt Carrefour market nu ook steeds de meest ‚verse’ communicatie!
  • Van Der Valk Hotel Haarlem
  Van Der Valk Haarlem kiest voor LG LED Hotel TV

  De Van der Valk hotel keten is een ingeburgerd begrip in Nederland en staat voor kwaliteit voor een goede prijs. Na McDonalds is Van der Valk het grootste horecabedrijf van Nederland. Van der Valk Hotel Haarlem heeft onlangs een grote verbouwing ondergaan waarbij het grootste deel van de gastenkamers in een modern jasje zijn gestoken. De nieuwe kamers zijn allen sfeervol ingericht, hebben een luxe badkamer gekregen, king size bed en een kingsize LED TV.

  • Librije's Hotel Zwolle
  Librije's Hotel Zwolle kiest voor LG Artcool
  Elk project heeft zijn eigen bijzondere verhaal. Zeker als het gaat om een gebouw met een rijke historie. Librije’s hotel in Zwolle bijvoorbeeld. Deze voormalige vrouwengevangenis het Spinhuis in Zwolle heeft een nieuwe bestemming gekregen: het stijlvolle vijfsterren Librije hotel. Het hotel is een verlengstuk van het met drie Michelin-sterren bekroonde gelijknamige restaurant. Luxe wordt de standaard in het hotel. “En daar hoort ook een aangename gevoelstemperatuur bij.” 
Privacy Policy