Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met LG Business Solutions:
+31 (0)20 456 31 68

IPS Technologie – De kracht achter de LG monitoren.

14-05-2014
LG IPS display

LG is al jaren een zeer gerenomeerd merk op het gebied van grote monitoren. Met de innovatieve IPS technologie als kracht achter de LG schermen wordt de beeldkwaliteit gegarandeerd, vanuit welke hoek u ook kijkt.

IPS staat voor In-Plane Switching. Deze techniek is vooral ontwikkeld om de beeldkwaliteit te verbeteren ongeacht de kijkhoek. Voorheen werd er vooral gebruik gemaakt van de TN technologie (Twisted Nematic). Schermen met deze techniek zijn het goedkoopst te produceren en beschikken over een snelle responstijd. Echter kent TN ook een groot nadeel. In de oude TN panelen vertoont het beeld een kleurverschuiving. Wit wordt geel of blauw en de helderheid neemt af. Bij het IPS paneel is dit niet het geval. Daardoor kunt u vanuit elke hoek het beeld goed bekijken met de juiste kleurweergave en helderheid.

LG Super IPS displays
De IPS schermen onderscheiden zich door de scherpe en strakke kleuren onder alle omstandigheden. De IPS schermen van LG kunnen ook worden voorzien van de transflective technologie. Dit zorgt ervoor dat u niet alleen het beeld vanuit elke hoek kunt bekijken zonder dat het afdoet aan de kwaliteit. Ook geldt dit als er direct zonlicht op schijnt. LG IPS panelen behouden de kwaliteit en helderheid die van een kwalitatief scherm wordt verwacht. Hierdoor zijn IPS schermen uiterst geschikt voor signage gebruik voor binnen en buiten. Dankzij de IPS technologie zijn de IR blockers en glazen covers om het zonlicht tegen te houden niet meer nodig. Dit levert een directe besparing op in geld en ruimte.


LG super IPS display
De LG IPS panelen zijn uiterst energiezuinig. Door het gebruik van LG’s state-of-the-art technologie verbruiken de LG panelen weinig energie (tot wel 32% minder dan een vergelijkbaar LED scherm). Daarbij voldoet de LG monitor signage aan alle milieuvoorschriften zoals ERP en Energy Star en is er geen gebruik gemaakt van schadelijke stoffen.
Deel dit:

Producten

Referenties

  • LG displays in VIP-ruimtes van het prestigieuze Waregem Koerse
  LG displays in VIP-ruimtes van het prestigieuze Waregem Koerse
  Waregem Koerse is een jaarlijks paardensportevenement waar tienduizenden mensen op afkomen. Speciaal voor dit evenement is er een volledig nieuw gebouw neergezet. Voor de VIP-ruimtes van dit nieuwe gebouw heeft LG de displays geleverd. In samenwerking met onze partner Van Gils zijn er over de 4 verdiepingen van het gebouw in totaal 72 schermen vast geïnstalleerd. Op elk scherm kan er op ieder moment specifieke informatie op de beelden worden getoond.
  • Winkelcentrum Gouwe Plein Waddinxveen
  Winkelcentrum Waddinxveen kiest voor LG
  ACHTERGROND
  Op de plek waar voorheen gevoetbald werd, prijkt in het Zuid-Hollandse Waddinxveen sinds eind vorig jaar een prachtig woon-winkelcentrum. Boetiekjes, grootwinkelbedrijven, horeca, luxe appartementengebouwen en eengezinswoningen zijn gecombineerd waardoor het dorp voor het eerst in de geschiedenis een echt centrum heeft. Van her- en der plukjes winkels en een supermarkt is geen sprake meer; Waddinxveen telt nu volgens onderzoek als een van de betere gemeenten om te wonen. Wat Youp van ’t Hek zong -never Waddinxveen- is helemaal achterhaald: op Het Gouwe Plein is het goed toeven.
  • Best Western Premier Hotel Weinebrugge kiest voor LG ProCentric
  Best Western Premier Hotel Weinebrugge kiest voor LG ProCentric
  Op slechts 500 meter van de autostrade, aan de ingang van de kalmte en de rust van het Tillegembos ligt BEST WESTERN PREMIER Weinebrugge. 
  Het pittoreske centrum van Brugge ligt slechts op 3 kilometer, hiervoor biedt het hotel op bepaalde uren een shuttle dienst aan.
  Met een grote parkeerruimte en op een gemakkelijk te bereiken locatie, is dit de ideale plek voor al uw samenkomsten.
  Het is ook de ideale uitvalsbasis voor uitstappen naar de Belgische kust (Nieuwpoort, Oostende, de Haan, Knokke, ... op een half uur rijden), Flanders Fields (op een veertigtal minuten) en Gent (op een halfuur afstand).
  Buiten de 35 exclusieve kamers is er een gekend restaurant, een gezellige bar en enkele zalen voor feesten en seminaries.
Privacy Policy