Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met LG Business Solutions:
+31 (0)20 456 31 68

IPS Technologie – De kracht achter de LG monitoren.

14-05-2014
LG IPS display

LG is al jaren een zeer gerenomeerd merk op het gebied van grote monitoren. Met de innovatieve IPS technologie als kracht achter de LG schermen wordt de beeldkwaliteit gegarandeerd, vanuit welke hoek u ook kijkt.

IPS staat voor In-Plane Switching. Deze techniek is vooral ontwikkeld om de beeldkwaliteit te verbeteren ongeacht de kijkhoek. Voorheen werd er vooral gebruik gemaakt van de TN technologie (Twisted Nematic). Schermen met deze techniek zijn het goedkoopst te produceren en beschikken over een snelle responstijd. Echter kent TN ook een groot nadeel. In de oude TN panelen vertoont het beeld een kleurverschuiving. Wit wordt geel of blauw en de helderheid neemt af. Bij het IPS paneel is dit niet het geval. Daardoor kunt u vanuit elke hoek het beeld goed bekijken met de juiste kleurweergave en helderheid.

LG Super IPS displays
De IPS schermen onderscheiden zich door de scherpe en strakke kleuren onder alle omstandigheden. De IPS schermen van LG kunnen ook worden voorzien van de transflective technologie. Dit zorgt ervoor dat u niet alleen het beeld vanuit elke hoek kunt bekijken zonder dat het afdoet aan de kwaliteit. Ook geldt dit als er direct zonlicht op schijnt. LG IPS panelen behouden de kwaliteit en helderheid die van een kwalitatief scherm wordt verwacht. Hierdoor zijn IPS schermen uiterst geschikt voor signage gebruik voor binnen en buiten. Dankzij de IPS technologie zijn de IR blockers en glazen covers om het zonlicht tegen te houden niet meer nodig. Dit levert een directe besparing op in geld en ruimte.


LG super IPS display
De LG IPS panelen zijn uiterst energiezuinig. Door het gebruik van LG’s state-of-the-art technologie verbruiken de LG panelen weinig energie (tot wel 32% minder dan een vergelijkbaar LED scherm). Daarbij voldoet de LG monitor signage aan alle milieuvoorschriften zoals ERP en Energy Star en is er geen gebruik gemaakt van schadelijke stoffen.
Deel dit:

Producten

Referenties

  • Zelf de content bepalen voor de LG Pro: Centric Smart Hotel TV's in 180 hotelkamers
  Zelf de content bepalen voor de LG Pro: Centric Smart Hotel TV's in 180 hotelkamers
  Holiday Inn Leiden is een viersterren hotel, dat aan de rand van de historische stad Leiden ligt. Het hotel biedt haar gasten graag een ontspannen verblijf, waar een warme gastvrijheid centraal staat. 
  • Displays Kassa bij Carrefour Market
  Supermarktketen Carrefour Market kiest voor LG Digital Signage
  De supermarktketen Carrefour Market, met 422 vestigingen over gans België heeft ook aan LG gedacht voor de communicatie naar zijn klanten toe. Als het vers moet zijn, dé slagzin van Carrefour market weerspiegelt zich nu ook helemaal in de instore communicatie. Dankzij de LG Digital Signage en het speciaal ontwikkelde CIMS-systeem kan Carrefour market snel en efficiënt de nieuwste promo’s en acties communiceren naar hun klanten. Naast de verse producten biedt Carrefour market nu ook steeds de meest ‚verse’ communicatie!
  • Schoenenwinkel keten Torfs kiest voor digital signage van LG
  Schoenenwinkel keten Torfs kiest voor digital signage van LG

  Creativiteit is een must en dat hebben ze bij Torfs goed begrepen. “Bij Schoenen Torfs wordt digital signage optimaal ingezet om bij te dragen aan een aangename sfeer in de winkel. Dit is een mooi voorbeeld van hoe technologie helemaal in het teken staat van de klant en op die manier een duidelijke meerwaarde biedt”, aldus Nele Bruers.

Privacy Policy