Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met LG Business Solutions:
+31 (0)20 456 31 68

UITGELICHT: xxWX30 & xxWT30

14-05-2014
LG Touchescreen

LG xxWT30 displays
Voor u hebben wij de WT30 serie en de WX30 serie uitgelicht. De WT30 serie is de complete lijn van touchscreen displays leverbaar in drie formaten, 42”, 47” en 55” inch. De WX30 serie is de lijn van transflective displays eveneens leverbaar in drie formaten, 42”, 47” en 55” inch.

42”/47”/55” Multi-touch display WT30

Vanaf begin dit jaar hebben we ook touchscreens leverbaar in onze line up, met de type aanduiding xxWT30
Deze 10-points multi-touchscreens (in combinatie met Windows 7) zijn leverbaar in de maatvoering 42”, 47”, 55” alsmede 84”.
Deze touschscreens hebben geen last van het zogeheten na-ijl effect” en kenmerkend is het gebruik van het Anti glare veiligheidsglas
wat spiegelingen voorkomt, De gebruikte touchtechnologie is infrarood, en het scherm kan zowel horizontal als ook verticaal geplaatst worden.

LG Ghost free                     LG touchscreen

   


42”/47”/55” High-brightness display WX30

 

Ook is vanaf mei volop leverbaar de nieuwe Transflective LED Monitor, genaamd xxWX30.
Deze monitor is de opvolger van de uiterst succesvolle LCD monitor xxVX30.
Het paneel wat gebruikt wordt in deze display is het alom geprezen IPS paneel, die een optimale beeldkwaliteit
combineert met een sublieme kleurenweergave en hoge contrast ratio welke zichtbaar is vanuit nagenoeg elke kijkhoek (178 graden horizontaal en verticaal)

Deze “semi” outdoor display kenmerkt zich door een standaard zeer hoge lichtopbrengst van 700cd/m2
en beschikt daarnaast over de unieke eigenschap om het invallend (zon)licht de backlight unit te laten versterken
waardoor een nog hogere lichtopbrengst gegenereerd wordt. Daarnaast maakt het scherm gebruik van een uniek
polarisatie filter waarmee het beeld duidelijke en goed zichtbaar blijft bij invallend (zon)licht.

Deze display kan perfect gebruikt worden in elke boardroom of entrée, maar wordt ook zeer vaak toegepast in Digital Signage omgevingen.

 LG Super IPS Displays          LG displays met antireflectie behandeling

 

 

Deel dit:

Producten

Referenties

  • Expert Bushoff trekt klanten naar de winkel dankzij display van LG
  Expert Bushoff trekt klanten naar de winkel dankzij display van LG
  Het filiaal van Expert, de retailer gespecialiseerd in elektronica voor thuis, in Amsterdam is al tachtig jaar een begrip. De eigenaar vindt het nu tijd voor een renovatie van zijn filiaal, om digitale vernieuwingen toe te kunnen passen en de klant in een moderne winkel te kunnen ontvangen. Hierbij wordt de nadruk gelegd op meer beleving in de winkel  en een goede presentatie van Expert, zowel binnen als buiten de winkel.
  • Residentie Hertjog Jan is voorzien van LG schermen: hoge kwaliteit en service
  Residentie Hertjog Jan is voorzien van LG schermen: hoge kwaliteit en service
  Residentie Hertog Jan

  Location:
  Residentie Hertog Jan
  Leuvensesteenweg 348
  3070 Kortenberg
  België

  Solution:

  LG Displays

  Residentie Hertog Jan

   

  De LG schermen bieden de patiënten van Residentie Hertog Jan gegarandeerd gebruiksgemak. Er is gebruikgemaakt van de Screen Services als Service Integrator en vervolgens heeft LG het woonzorgcentrum voorzien van schermen. De schermen leveren een hoge kwaliteit en service en voldoen aan de verwachtingen van de patiënten.

  Achtergrond

  Residentie Hertog Jan uit Kortenberg is een gloednieuw woonzorgcentrum met zorgkamers en zorgflats.

  Zorgkamers:
  In de zorgkamers krijgt u de keuze tussen een éénpersoons- of een tweepersoonskamer, al dan niet met terras, die men naar eigen smaak kan inrichten. Alle woongelegenheden beschikken over een eigen badkamer en zijn uitgerust met een oproepsysteem, een TV- en telefoonaansluiting. De badkamers worden telkens voorzien van toilet, lavabo, inloopdouche én een noodknop eveneens aangesloten aan het oproepsysteem. De oppervlaktes variëren tussen de 25 en de 40 m².

  Zorgflats:
  Met een oppervlakte van minimaal 50m² beschikt men over ruimte voor een aparte zithoek om uw familieleden en vrienden in alle rust te ontvangen. De ingebouwde kitchenette geeft u de mogelijkheid om zelf koffie te zetten of om uw favoriet gerecht te maken. Alle zorgflats zullen beschikken over een eigen badkamer en worden uitgerust met een oproepsysteem, een TV- en telefoonaansluiting. De badkamers worden telkens voorzien van toilet, lavabo, inloopdouche én een noodknop eveneens aangesloten aan het oproepsysteem. De oppervlaktes variëren tussen de 50 en de 80 m².

  Uitdaging

  WZC Hertog Jan was op zoek naar een scherm dat gebruiksgemak garandeert voor zijn patiënten, maar daarnaast ook onderdeel uitmaakt van de totale, strakke uitstraling van het zorgcentrum. Zij hebben beroep gedaan op Screen Services als Service Integrator, welke op zijn beurt zijn vertrouwde partner LG heeft geconsulteerd om het woonzorgcentrum van schermen te voorzien.

  Oplossing en voordeel

  Screen Services heeft LG als leverancier aangesproken omdat zij schermen aanbieden, die binnen deze designomgeving kwaliteit en service kunnen leveren en voldoen aan de verwachtingen van de patiënten. Voorbeelden hiervan zijn gebruiksgemak via plug & play, gepersonaliseerde werlkomschermen en andere.

  LG schermen bij Residentie Hertog Jan

  Residentie Hertog Jan | LG schermen

  Residentie Hertog Jan kiest voor LG schermen

   

  • Bed and Breakfast Stee aan Zee biedt haar gasten een aangenaam verblijf met de LG Klimaatsystemen
  Bed and Breakfast Stee aan Zee biedt haar gasten een aangenaam verblijf met de LG Klimaatsystemen
  Stee aan Zee in Katwijk is een Bed & Breakfast die bestaat uit 11 kamers. Alle kamers hebben een privé badkamer en beschikken over moderne faciliteiten, zoals gratis Wi-Fi en een televisie. Er is gedacht aan verschillende gezelschappen: ze bieden tweepersoonskamers, studio’s en familiekamers aan. 
Privacy Policy