Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met LG Business Solutions:
+31 (0)20 456 31 68

Hotel populair als nieuwe uitgaansspot

03-06-2014
Hotel als uitgaansgelegenheid

Uitgaan in een hotel. Het is een trend die overwaait naar Rotterdam. De bars van het Nhow hotel en de skybar van het Inntel staan in het weekend stampvol stappers.  Wat in steden als New York, Barcelona en Londen al jaren als iets heel normaals wordt gezien, is in Nederland eigenlijk nog vrij onbekend: uitgaan in het hotel. De trend duikt op in Rotterdam waar de toegankelijke cocktailbar annex club van het Nhow hotel op de kop van Zuid in het weekend vol staat met uitgaanspubliek. Idem dito voor de skybar van het Inntel Hotel aan de overkant van de Maas.

”De bar is vanaf het begin ingericht als publieke ontmoetingsplek. En nu – een half jaar na de opening – kunnen wij zeggen dat daar ook veel gebruik van wordt gemaakt. Rotterdammers komen hier om uit te gaan zonder hier een nachtje te slapen”, vertelt Burg de Rave, operations manager van het Nhow. ”Vrijdag en zaterdagavond hebben wij clubavonden. Dan draait er een dj, worden er cocktails gedronken en wordt er gedanst. De rest van de week is de bar ook open voor een drankje en worden er vaak zakelijke meetings georganiseerd.”

 

Lees verder http://www.metronieuws.nl/regionaal/hotel-populair-als-nieuwe-uitgaansspot/SrZnio!TPdGG5mZwyYkQ/

Deel dit:

Producten

Referenties

  • Zelf de content bepalen voor de LG Pro: Centric Smart Hotel TV's in 180 hotelkamers
  Zelf de content bepalen voor de LG Pro: Centric Smart Hotel TV's in 180 hotelkamers
  Holiday Inn Leiden is een viersterren hotel, dat aan de rand van de historische stad Leiden ligt. Het hotel biedt haar gasten graag een ontspannen verblijf, waar een warme gastvrijheid centraal staat. 
  • Hotelkamer Hotel The Roosevelt
  Open deuren mogelijk voor Kruidvat met LG
  Winkelketen Kruidvat trekt niet alleen mensen die op zoek zijn naar voordelige beauty-, verzorgings- en gezondheidsproducten, maar ook diegenen die graag verrast willen worden. Zij komen af op de producten die je gewoonlijk niet zo snel in een drogisterij vindt, zoals speelgoed, kleding en decoratieve producten voor in huis. Veel van deze klanten lopen in een opwelling de winkel binnen, om dan - na enig rondneuzen - met de leukste dingen weer naar buiten te lopen.
  • Zwembad De Paardekreek met LG warmtepompsysteem
  Zwembad De Paardekreek milieuvriendelijk verwarmd
  ACHTERGROND
  Comfortabel, luxueus en milieuvriendelijk lijken niet bij elkaar te horen. In het prachtige vakantieoord De Paardekreek aan het Veerse meer, zijn deze waarden echter gewoon met elkaar verweven nu de waterspeeltuin (zwembad en de gebruikersruimten) op een ‘groene’ manier worden verwarmd. In het buitengebied is het niet mogelijk om aangesloten te worden op de reguliere aardgasaansluiting. Tot nu toe gebruikte De Paardekreek het kostbare propaangas om te villa’s, campingplekken en gebruikersruimtes te verwarmen.
Privacy Policy