Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met LG Business Solutions:
+31 (0)20 456 31 68

Unieke LG totaaloplossingen op Hoteltech 2014

15-10-2014
Hotel Tech 2014

Hoteltech is hét kennis- en innovatieforum van de hotellerie en een bezoek aan onze stand is een must voor elke hotelier. Wij vertellen u daar alles over onze LG Hospitality Solutions : klimaat, Hotel TV, ledverlichting en videowalls – compleet afgestemd op de hotelbranche.

LG is uitgegroeid tot de meest innovatieve en succesvolste speler op het gebied van totaaloplossingen voor de hotelier. Diverse hotels in Nederland en België hebben daarom al gekozen voor onze unieke totaaloplossingen, omdat LG helemaal focust op het verhogen van het comfort van de gast en op energiebesparing voor de hotelier.

Bezoek Hoteltech 2014 en maak kennis met de LG Hospitality Solutions. We ontmoeten u graag op 24 november van 11 tot 17 uur in de sfeervolle binnentuin van Postillion Hotel Bunnik.

 

U kunt zich hier inschrijven : http://www.hoteltech.nl/registreren/

 

 

Deel dit:

Producten

Referenties

  • Hilton Hotel Rotterdam
  Hilton Rotterdam verbouwd 254 moderne kamers
  Het Hilton Rotterdam is in 2012 verbouwd en biedt 254 moderne, lichte kamers waarin comfort, luxe en technologie centraal staat. Zo hebben de kamers een Bose sounddock, een Nespresso-apparaat, een regendouche en een LED-tv. Het hotel ligt op acht minuten loopafstand van het Centraal Station waardoor het goed bereikbaar is voor zowel zakenreizigers als toeristen. De uitvalsbasis is goed. Zowel het winkelcentrum als het zakelijke centrum zijn snel bereikbaar en een metro stopt vlak naast de deur.
  • Energiezuinige wandmodellen in de verschillende ruimtes zorgen voor een tochtvrij binnenklimaat
  Energiezuinige wandmodellen in de verschillende ruimtes zorgen voor een tochtvrij binnenklimaat
  Carglass is specialist op het gebied van autoruitschade. Ze vervangen autoruiten van de meest uiteenlopende modellen en merken auto’s. Doordat ze samen werken met de meeste verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland, kan Carglass gemakkelijk de financiële afhandeling voor haar klanten regelen. 
  • Hotel De Hallen
  Watergekoelde LG Warmtepomp voor hotel De Hallen

  De voormalige tramremise, een rijksmonument uit het begin van de 20e eeuw in Amsterdam West, is getransformeerd tot De Hallen. Een prachtig multifunctioneel complex van lange loodsen. Zo zijn er een bioscoop, een bibliotheek, studio’s, werkplaatsen en horeca, waaronder een hotel met 50 kamers. Het pand behoort tot het belangrijkste industriële erfgoed van Amsterdam. Hotel De Hallen heeft de industriële look van de oude tramremise dan ook behouden: urban vintage met een rauw randje. 

   

Privacy Policy