Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met LG Business Solutions:
+31 (0)20 456 31 68

Hyatt Place kiest voor LG ProCentric V tv-systeem

23-10-2014
Hyatt Place kiest voor LG ProCentric V tv-systeem

Hyatt Place is een nieuwe formule binnen de Hyatt-keten: een  viersterren ‘airport hotel’ van alle gemakken voorzien voor zakelijke  en toeristische reizigers die comfort zoeken. Het was dan ook heel logisch om te kiezen voor het LG ProCentric V tv-systeem met een 42” led tv-scherm op alle ruim 300 kamers. Het centrale beheer van LG ProCentric V zorgt voor lage beheerskosten en groot gebruiksgemak. De interactieve tv verhoogt het comfort van de gast, net als de uitstekende beeldkwaliteit. Het info portal – in maximaal 10 talen, aangevuld met foto’s – zorgt ervoor dat de gasten beter gebruikmaken van de beschikbare faciliteiten in het hotel. LG ProCentric V biedt de hotelier daardoor grote meerwaarde.

 

Bekijk hier de gehele case van Hyatt Place.

Deel dit:

Producten

Referenties

  • De Universiteit van Maastricht implementeert LG 23CAV42K-BL
  De Universiteit van Maastricht implementeert LG 23CAV42K-BL
  De Universiteit van Maastricht is een instelling voor wetenschappelijk onderwijs waar ongeveer 16.000 studenten een opleiding volgen. Om deze studenten optimaal te ondersteunen bij hun studie, stelt de universiteit op verschillende locaties op de campus ICT-faciliteiten beschikbaar, waaronder de zero client displays van LG.
  • Pro-Duo kiest voor LG Multi V IV
  Koeling en verwarming in de winkel en het magazijn met vierwegcassettes van LG Multi V IV warmtepomp
  In februari 2016 heeft Pro-Duo een nieuwe winkel geopend in het nieuwe winkelcentrum “Les Bastions” in Doornik. De winkeloppervlakte van dit winkelcentrum is 10.000 vierkante meter en er is dus veel ruimte voor verschillende winkels. 
  • Van Der Valk Hotel Haarlem
  Van Der Valk Haarlem kiest voor LG LED Hotel TV

  De Van der Valk hotel keten is een ingeburgerd begrip in Nederland en staat voor kwaliteit voor een goede prijs. Na McDonalds is Van der Valk het grootste horecabedrijf van Nederland. Van der Valk Hotel Haarlem heeft onlangs een grote verbouwing ondergaan waarbij het grootste deel van de gastenkamers in een modern jasje zijn gestoken. De nieuwe kamers zijn allen sfeervol ingericht, hebben een luxe badkamer gekregen, king size bed en een kingsize LED TV.

Privacy Policy