Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met LG Business Solutions:
+31 (0)20 456 31 68

Hyatt Place kiest voor LG ProCentric V tv-systeem

23-10-2014
Hyatt Place kiest voor LG ProCentric V tv-systeem

Hyatt Place is een nieuwe formule binnen de Hyatt-keten: een  viersterren ‘airport hotel’ van alle gemakken voorzien voor zakelijke  en toeristische reizigers die comfort zoeken. Het was dan ook heel logisch om te kiezen voor het LG ProCentric V tv-systeem met een 42” led tv-scherm op alle ruim 300 kamers. Het centrale beheer van LG ProCentric V zorgt voor lage beheerskosten en groot gebruiksgemak. De interactieve tv verhoogt het comfort van de gast, net als de uitstekende beeldkwaliteit. Het info portal – in maximaal 10 talen, aangevuld met foto’s – zorgt ervoor dat de gasten beter gebruikmaken van de beschikbare faciliteiten in het hotel. LG ProCentric V biedt de hotelier daardoor grote meerwaarde.

 

Bekijk hier de gehele case van Hyatt Place.

Deel dit:

Producten

Referenties

  • Hotelkamer Hotel The Roosevelt
  The Loop kiest voor LG ECO V
  The Loop in Antwerpen is een innovatief project van Retail Detail dat de winkel van de toekomst voorstelt. In The Loop worden nieuwe concepten onthuld en krijgen leveranciers en retailers de nodige tools aangereikt om de consument te verleiden tot een aankoop.
  • LG videowall met ultra fijne randen zorgt voor digitale communicatie bij KBC
  LG videowall met ultra fijne randen zorgt voor digitale communicatie bij KBC
  In de ontvangstruimte van KBC is er gekozen voor een LG videowall, die bestaat uit displays met zeer fijne randen. Hiermee kiest KBC voor een digitale communicatie naar haar klanten toe. Deze digitale signage oplossing zorgt ervoor dat, op ieder moment van de dag, de juiste informatie kan worden weergegeven.
  • Welkom in de wereld van narrowcasting bij See Buy Fly
  Welkom in de wereld van narrowcasting bij See Buy Fly
  Neem de tijd om de See Buy Fly winkels achter de paspoortcontrole te ontdekken voor je vlucht vertrekt en bekijk de aanbiedingen op schermen van Gauddi. Schiphol is en blijft een indrukwekkende omgeving met alle drukte van aankomende en vertrekkende passagiers, maar is ook de ideale omgeving om eens flink te shoppen. 
Privacy Policy