OVER LG BUSINESS SOLUTIONS

Het gebouw waarin u werkt moet comfortabel zijn. Daarnaast wilt u dat klanten, gasten en bezoekers zich er prettig voelen. Dat zorgt niet alleen voor een gevoel van gastvrijheid, ook vergroot het uw verkoop en de klanttevredenheid.

LG Solutions biedt u verschillende uitgebreide en onmisbare commerciële oplossingen met als doel een gebouw zo comfortabel en duurzaam mogelijk te maken. Van klimaatoplossingen tot verlichting en van Hotel TV tot displays. Zelfs zonnepanelen behoren tot de mogelijkheden. Al onze oplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt, waarbij we u compleet ontzorgen met hoogstaande service. En doordat al onze producten elkaar ondersteunen, kunnen we een totaalpakket aan oplossingen bieden.

Producten van LG Solutions zijn duurzaam en energiezuinig. We hergebruiken bijvoorbeeld onze materialen en onze klimaatsystemen zijn een van de duurzaamste op de markt. LG is door het Amerikaanse magazine Forbes zelfs uitgeroepen tot een van de tien meest duurzame bedrijven ter wereld. Daar zijn we best trots op.

Kiest u voor LG Solutions, dan kiest u voor een betrouwbare, duurzame partij en heeft u toegang tot enkele van de meest geavanceerde en flexibele oplossingen op de markt. Elk product wordt volledig ondersteund door het netwerk van LG dealers en distributeurs om aan uw behoeften van de markt te voldoen.

Download hier de brochure 'duurzame totaaloplossing voor optimaal comfort'

Producten

 • Hotel TV

  Hotel TV

  In de hospitalitybranche draait het om gastvrijheid. LG Pro: Centric Hotel TV’s dragen hieraan bij. Pro: Centric is een uniek broadcasting platvorm dat het mogelijk maakt op elke hotelkamer een experience te creëren.

  Lees verder

 • Klimaat

  Klimaat

  LG Electronics maakt het mogelijk met energiebesparende klimaatsystemen. Niet te warm, niet te koud en aanpasbaar naar ieders wens.

  Lees verder

 • Ledverlichting

  LED verlichting

  Met ledverlichting van LG creëert u een prettige lichtinval, aanpasbaar aan het soort gebruik. Van feller licht in een kantoor tot sfeervol licht in een hotelkamer. 

   

 • Displays

  Displays

  Met een beeldscherm kunt u meer doen dan alleen beelden afspelen. LG biedt videowalls met veel interactieve mogelijkheden.

  Lees verder

 • Zonnepanelen

  Solar

  Zonnepanelen van LG zijn van de best mogelijke kwaliteit. Elk zonnepaneel heeft een Temperatuurschommelingstest Vocht-warmtetest doorstaan. 

   

 • Heeft u een vraag?

  Neem dan contact op met LG Business Solutions:
  +31 (0)20 456 31 68

Markten

 • Retail

  Retail

  Voor de retailbranche levert LG een duurzame totaaloplossing. We kunnen een  winkel bijna compleet voorzien van de benodigde apparatuur. Van klimaatsysteem en ledverlichting tot aan videowalls en tv’s. 

  Lees verder

 • Hotel

  Hotel

  De Nederlandse hotelgast is kritisch en wil meer luxe ervaren dan thuis. U als hotelier moet aan deze wensen voldoen. LG helpt hierbij. Onder andere met onze totaaloplossingen voor TV, klimaat en verlichting.

  Lees verder

 • Overheid

  Overheid

  Als overheid wilt u uw bezoekers voorzien van de beste, meest actuele informatie. Liefst zo makkelijk en energiezuinig mogelijk. LG biedt overheidsinstanties oplossingen op maat. Van energiezuinige klimaatsystemen, ledverlichting en zonnepanelen tot interactieve displays, videowalls en tv’s. 

  Lees verder

 • Scholen

  Scholen

  Of het nu gaat om de perfecte klimaatcontrole, een interactieve videowall in full-HD, energiezuinige ledverlichting, zonnepanelen, interactieve displays of televisies voor al uw ruimtes en klaslokalen… Voor het onderwijs biedt LG een fantastisch totaalpakket. 

  Lees verder

Privacy Policy