Wilt u niks missen, volg ons dan op:

Privacy policy LG Business Solutions

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 24-05-2018.

LG Electronics Benelux Sales B.V. (“LGE”) hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy en als onderdeel van ons streven naar privacy, publiceren we dit privacybeleid. Dit privacybeleid is alleen van toepassing op https://www.lgsolutions.nl, https://www.lgklimaat.nl/ en alle andere websites en diensten die worden beheerd door LGE waar dit privacybeleid wordt gepubliceerd of waar ernaar verwezen wordt (samen de "Sites" genoemd). Dit privacybeleid is niet van toepassing op gegevens die offline worden verzameld of op gegevens die worden geplaatst of aangeleverd door derden.

A. Verzamelde gegevens

Dit privacybeleid is alleen van toepassing op gegevens die via de Sites worden verzameld en niet op gegevens die langs andere weg door LGE worden verzameld.

"Persoonsgegevens" zijn gegevens die u persoonlijk identificeren of gegevens op basis waarvan u identificeerbaar bent, zoals uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, bedrijfsnaam of in sommige gevallen uw IP-adres indien dit kan worden gebruikt om u te identificeren.

LGE verzamelt en bewaart de Persoonsgegevens die u aan ons hebt verstrekt. Daarnaast kunnen wij ook uw Persoonsgegevens verzamelen omdat wij deze waarnemen of kunnen afleiden uit uw interactie met de Sites (bijvoorbeeld doordat wij informatie krijgen via cookies (zie hieronder). De Persoonsgegevens die wij van u verzamelen is afhankelijk van uw specifieke activiteiten en de producten of diensten die wij aan u leveren. Hieronder volgen enkele voorbeelden van manieren waarop wij Persoonsgegevens verzamelen via de Sites:

  • we kunnen uw voornaam, achternaam, plaats, bedrijfsnaam, email adres en telefoonnummer en product- of dienstgegevens verzamelen als u contact met ons opneemt met een vraag over onze producten of diensten of een offerte aanvraagt;
  • we kunnen ook gegevens verzamelen over uw computer, mobiele telefoon, persoonlijke elektronische apparaten en alle andere soortgelijke elektronische of mobiele apparaten, inclusief, voor zover beschikbaar, uw IP-adres, besturingssysteem en browsertype, voor systeembeheer en het verzamelen van samengevoegde informatie. Dit zijn statistische gegevens over de browse-activiteiten en -patronen van onze gebruikers die geen persoonsgegevens bevatten die u identificeren. We kunnen ook registratiegegevens of andere informatie over uw product of dienst verzamelen.

    De bovenstaande lijst is niet volledig maar geeft voorbeelden van de Persoonsgegevens die via de Sites kunnen worden verzameld. Als u niet wilt dat LGE persoonlijk gegevens verzamelt, verstrek deze dan niet aan ons.

    De informatie die wij kunnen ontvangen wanneer u de Sites gebruikt, is onder te verdelen in de volgende categorieën:

    • Apparaatinformatie. We kunnen informatie verzamelen over de producten die u aanschaft of klantenservice die u vraagt via de Sites. Apparaatinformatie kan productcode of modelnummer omvatten, uw IP-adres, productcategorie of F/W- en S/W-informatie, landcode of apparaat- id (MAC-adres, UUID enz.).

       

    • Accountinformatie. Wanneer u zich voor het eerst op de Sites registreert, wordt u gevraagd om bepaalde gegevens in te voeren, zoals uw e- mailadres (dat wordt uw gebruikers-id), wachtwoord, telefoonnummer, naam en adres.

       

    • Informatie over het gebruik. Informatie over het gebruik verwijst naar alle informatie die verzameld is van de Sites zoals welke actie is toegepast op de Sites zoals het klikken op logs; uw registratiegegevens of hoe u de Sites gebruikt. .

       

    • IP-adres. Wanneer u de Sites gebruikt, kunnen we automatisch uw IP-adres vastleggen (het unieke adres dat uw computer op internet identificeert) dat automatisch wordt herkend door onze server.

       

    • Cookie. Een "cookie" is een klein tekstbestand dat kan worden gebruikt om gegevens te verzamelen over wat u op de Sites doet.

       

    • Webbeacons. (ook bekend als "clear gifs," "web bugs" of "pixel-tags") "Webbeacons" zijn kleine afbeeldingen met een unieke identificatie, vergelijkbaar met cookies, en ze worden gebruikt om de gebruikers te tellen die bepaalde pagina's van de Sites hebben bezocht en om te helpen bij het bepalen van de effectiviteit van promotionele of publicitaire campagnes. Wanneer gebruikt in met HTML opgemaakte e-mailberichten, kunnen webbeacons de afzender vertellen of en wanneer het e-mailbericht is geopend. In tegenstelling tot de cookies, die worden opgeslagen op de vaste schijf van de computer van een gebruiker, zijn webbeacons onzichtbaar ingesloten op webpagina's.

 

COOKIEBELEID

De Sites maken gebruik van cookies. Hieronder vindt u meer informatie over cookies en hoe u deze kunt beheren.

Door de Sites te gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met dit cookiebeleid. Als u het gebruik van deze cookies niet accepteert, schakel ze dan uit volgens de instructies in dit cookiebeleid.

WAT IS EEN COOKIE?

Cookies zijn tekstbestanden met kleine hoeveelheden informatie die naar uw computer of mobiele apparaat worden gedownload wanneer u een website bezoekt. Cookies worden vervolgens bij elk volgend bezoek teruggestuurd naar de oorspronkelijke website of naar een andere website die de cookie herkent. Cookies zijn handig omdat ze ervoor zorgen dat een website het apparaat van een gebruiker herkent.

Cookies hebben veel verschillende taken, zoals u efficiënt tussen pagina's laten navigeren, uw voorkeuren onthouden en over het algemeen de gebruikerservaring verbeteren. Ze kunnen ook helpen ervoor te zorgen dat advertenties die u online ziet beter aansluiten bij u en uw interesses.

Ga voor meer informatie over cookies naar http://www.allaboutcookies.org/. Hier kunt u ook zien welke cookies op uw apparaat zijn ingesteld en hoe u deze kunt beheren en verwijderen.

WELKE COOKIES GEBRUIKEN WE OP DE SITES?

We gebruiken de volgende cookies:

  • Strikt noodzakelijke cookies Dit zijn cookies die vereist zijn voor de werking van onze website. Ze omvatten bijvoorbeeld cookies waarmee u kunt inloggen op beveiligde delen van onze website. Deze cookies verzamelen geen informatie over u die zou kunnen worden gebruikt voor marketing of die onthouden waar u op internet was. Deze categorie cookies kan niet worden uitgeschakeld.

  • Analytische cookies Deze cookies stellen ons in staat bezoekers te herkennen en het aantal te tellen en om te zien hoe bezoekers zich verplaatsen op onze website wanneer ze deze gebruiken. Dit helpt ons de manier waarop onze website werkt te verbeteren, bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat gebruikers gemakkelijk vinden wat ze zoeken. Deze cookies verzamelen geen gegevens die u kunnen identificeren. Alle gegevens die deze cookies verzamelen zijn anoniem en ze worden alleen gebruikt om de werking van de website te verbeteren.


    Onze website maakt gebruik van cookies van Google Analytics. Gegevens die worden verzameld door cookies van Google Analytics worden doorgegeven aan en opgeslagen door Google op servers in de Verenigde Staten van Amerika in overeenstemming met haar privacybeleid. Ga naa
    r https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=nl. voor een overzicht van de privacy bij Google en hoe dit van toepassing is op Google Analytics. U kunt zich afmelden voor tracking door Google Analytics via https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=nl&ref_topic=2919631

  • Functionele cookies Deze worden gebruikt om u te herkennen wanneer u terugkeert naar onze website. Dit stelt ons in staat onze inhoud voor u te personaliseren en uw voorkeuren te onthouden (bijvoorbeeld uw taalkeuze of regio). Deze cookies verzamelen geen gegevens die u kunnen identificeren. Alle gegevens die deze cookies verzamelen zijn anoniem en ze worden alleen gebruikt om de werking van de website te   verbeteren.


In de onderstaande tabel vindt u meer informatie over individuele cookies die en de doeleinden waarvoor we ze gebruiken:

Cookie source

Type cookie

Variables

Expiry date

.addthis.com

Marketing

xtc

6/22/2019

.addthis.com

Marketing

xtc

6/22/2019

 

HOE COOKIES UIT TE SCHAKELEN OF TE VERWIJDEREN?

U kunt cookies uitschakelen door de instelling in uw browser te activeren waarmee u de instelling van alle of sommige cookies kunt weigeren. Als u echter in uw browserinstellingen alle cookies uitschakelt (inclusief strikt noodzakelijke cookies), hebt u mogelijk geen toegang tot alle of delen van de Sites.

Als u een cookie of categorie van cookies uitschakelt, wordt de cookie niet uit uw browser verwijderd. Dit moet u apart in uw browser doen.

Als u uw cookie-instellingen wilt wijzigen, gaat u naar het menu 'Opties' of 'Voorkeuren' van uw browser. U kunt ook in uw browser naar de optie 'Help' gaan voor meer informatie.

Bekijk de onderstaande links voor meer informatie over de cookie-instellingen voor uw browser:

•Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=nl

•Firefox:           https://support.mozilla.org/nl/kb/cookies-in-en-uitschakelen-websites-voorkeuren?redirectlocale=nl&redirectslug=Cookies+in-

+en+uitschakelen

•Internet     Explorer:     https://support.microsoft.com/nl-nl/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

•Safari:     https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=nl_NL

  1. B. Gebruik van gegevens

    We gebruiken de via deze Sites verzamelde persoonsgegevens primair voor de volgende doeleinden:

    • ·om diensten te leveren;
    • ·om ervoor te zorgen dat de Sites aansluiten op uw wensen;
    • ·om het voor ons mogelijk te maken inhoud te ontwikkelen en publiceren die zo relevant mogelijk voor u is;
    • ·om u zo nodig op de hoogte te brengen van belangrijke aanpassingen in dit privacybeleid;
    • ·om contact met u op te nemen als reactie op registratie en aanmelding voor training of andere vragen;

       

      Wij gebruiken uw Persoonsgegevens voor deze doeleinden op basis van het feit dat een dergelijk gebruik van uw Persoonsgegevens noodzakelijk is: (i) om te voldoen aan een contract dat we met u afgesloten hebben (of voor de uitvoering van stappen voorafgaand aan het contract), (ii) voor de doeleinden van de gerechtvaardigde belangen van onszelf of een derde partij (inclusief onze legitieme commerciële en gerelateerde belangen, zoals het begrijpen van onze klanten en potentiële klanten en het verstrekken van informatie over onze producten en diensten) en dit geen onnodige invloed heeft op uw belangen of grondrechten en vrijheden; of (iii) voor de naleving van wet- en regelgeving waaraan wij zijn onderworpen of waarvoor u ons toestemming hebt gegeven.

  2. C. Het delen en openbaar maken van gegevens

    Hieronder volgen enkele voorbeelden van manieren waarop wij persoonsgegevens in de volgende gevallen kunnen delen of openbaar maken:

    • Om een dienst voor u uit te voeren. Bijvoorbeeld, als u ons per e-mail een vraag stelt, kunnen we uw e-mailadres gebruiken om uw vraag te verwerken en te beantwoorden..
    • Met gelieerde bedrijven om u beter van dienst te kunnen zijn. Mogelijk moet LGE uw gegevens met deze partijen delen om u de gevraagde diensten te kunnen verlenen of om ervoor te zorgen dat onze diensten en producten aan uw behoeften voldoen.
    • Met niet-gelieerde derden, serviceproviders, agenten of zelfstandige contractanten die ons helpen bij de instandhouding van onze  Sites en die andere administratieve diensten aan ons verlenen (zoals onderhoud en analyse van gegevens). We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat deze niet-gelieerde derden de persoonsgegevens niet zullen gebruiken voor andere doeleinden dan het verlenen van de administratieve diensten waarvoor ze verantwoordelijk zijn. Deze niet-gelieerde derden/serviceproviders die ons helpen bij het beheer van onze Sites, hebben toegang tot persoonsgegevens. Registreer u niet of dien geen persoonsgegevens in als u niet wilt dat onze niet-gelieerde derden/serviceproviders toegang hebben tot uw gegevens.
    • Met derden in het kader van een bedrijfsreorganisatie, zoals een fusie, overname of de verkoop van al onze of vrijwel al onze bedrijfsmiddelen.
    • Tenzij zoals beschreven in dit privacybeleid of bij ons verzoek om informatie zullen we de persoonsgegevens niet anderszins gebruiken, delen of bekendmaken aan derden.

       

  3. D. VERZAMELING EN GEBRUIK VAN GEGEVENS VAN KINDEREN JONGER DAN ZESTIEN

     

    LGE is er niet bewust op uit om kinderen die jonger zijn dan 16 om hun persoonsgegevens te vragen en die te verzamelen. Evenmin staat LGE deze personen bewust toe om de Sites te gebruiken. Als u jonger bent dan 16, registreer u dan niet voor de Sites en stuur ons geen persoonsgegevens.

    E. AFMELDEN

  4. Regelmatig communiceren we per e-mail met gebruikers die zich abonneren op onze nieuwsbrief. We kunnen uw e-mailadres gebruiken om uw aanvraag te bevestigen informatie over wijzigingen in onze producten en diensten, en andere wettelijk verplichte bekendmakingen toe te sturen.

    We bieden u echter de mogelijkheid om u af te melden als u dergelijke berichten niet van ons wilt ontvangen, zoals e-mails of updates over nieuwe diensten en producten die worden aangeboden op de Sites, of als u niet wilt dat we uw persoonsgegevens met derden delen. De afmeldoptie kan worden ingesteld door het betreffende selectievakje in- of uit te schakelen op de plaatsen waar persoonsgegevens worden verzameld, of door contact met ons op te nemen via onderstaande contact gegevens. We verwerken uw opzegging zo snel mogelijk, maar in sommige gevallen kunt u nog enkele berichten ontvangen voordat de opzegging is verwerkt. U kunt zich ook afmelden voor de ontvangst van dergelijke e-mails door op de afmeldingskoppeling te klikken in de tekst van de e-mail.

    F. FORUMS, CHATROOMS EN ANDERE OPENBARE PUBLICATIEGEBIEDEN

  5. Alle gegevens die u vermeldt in een bericht dat u publiceert op een website voor productbeoordeling, in een chatroom of in een ander openbaar publicatiegebied, zijn beschikbaar voor iedereen met internettoegang. Vermeld bijvoorbeeld uw e-mailadres niet in een door u gepubliceerd bericht als u niet wilt dat anderen dit adres weten.

  6. G. WEBSITES VAN DERDEN


Deze verklaring is alleen van toepassing op via de Sites verzamelde gegevens. De Sites kunnen links naar andere websites bevatten. We zijn niet verantwoordelijk voor privacypraktijken of de inhoud van deze andere websites.

  1. H. OVERDRACHT

Als onze bedrijfsmiddelen geheel of gedeeltelijk worden verkocht of overgenomen door een andere partij, of in het geval van een fusie, verleent u ons het recht om uw persoonlijk en niet-persoonlijk gegevens over te dragen die via de Sites zijn verzameld.

I. WIJZIGINGEN IN DIT PRIVACYBELEID

  1. Wij behouden ons het recht voor om dit privacybeleid naar eigen goeddunken en op elk gewenst moment aan te passen. Wanneer we dit doen, passen we ook de datum voor 'laatste aanpassing' onder aan dit privacybeleid aan.

  2. J. BEVEILIGING

    Geen enkele datatransmissie via internet is gegarandeerd 100% veilig. We kunnen dan ook niet garanderen dat uw gegevens veilig naar ons worden verzonden. U begrijpt dat uw verzending van gegevens naar LGE geheel op eigen risico gebeurt.

    Zodra we de door u verzonden gegevens ontvangen, stellen we redelijkerwijs alles in het werk om onze systemen te beveiligen. We gebruiken firewalls om uw gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, openbaarmaking, wijziging of vernietiging. Hierbij dient echter te worden opgemerkt dat dit geen garantie is dat de gegevens nooit kunnen worden geopend, openbaar worden gemaakt, worden gewijzigd of worden vernietigd ten gevolge van een probleem met de desbetreffende firewalls en beveiligingssoftware.

    Als we vernemen dat onze beveiligingssystemen zijn geschonden, kunnen we proberen om u langs elektronische weg te informeren zodat u passende beveiligingsmaatregelen kunt treffen. Door deze Sites te gebruiken of door ons persoonsgegevens te verstrekken stemt u ermee in dat we elektronisch met u kunnen communiceren over beveiligings-, privacy- en administratieve zaken in verband met uw gebruik van deze Sites. Bij een beveiligingsprobleem kunnen we een bericht op onze Sites publiceren. Ook kunnen we in deze omstandigheden een bericht sturen naar het e-mailadres dat u ons hebt verstrekt. Afhankelijk van waar u woont, hebt u mogelijk wettelijk recht op een schriftelijk bericht bij een beveiligingsprobleem.

  3. K. BEWAREN

    Uw persoonsgegevens worden zo lang bewaard als redelijkerwijs noodzakelijk is voor de doeleinden vermeld in dit beleid en dit is noodzakelijk om onze diensten aan u te leveren, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting, of voor gerechtvaardigde belangen. Neem contact met ons op voor meer informatie over toepasselijke bewaartermijnen.

    Het is mogelijk dat we een geanonimiseerde vorm van uw persoonlijke informatie die niet langer naar u verwijst, voor statistische doeleinden zonder tijdslimieten bewaren, voor zover wij een legitiem en wettig belang hebben om dit te doen.

  4. L. UW RECHTEN

    U heeft het recht om: (i) informatie te vragen over en toegang te hebben tot alle persoonlijke informatie die we over u hebben; (ii) te verzoeken   om het corrigeren van onjuiste persoonsgegevens die we bijhouden; (iii) bezwaar te maken tegen bepaalde soorten verwerking van uw persoonsgegevens die wij uitvoeren (inclusief het recht om af te zien van elke directe marketing); (iv) te verzoeken om de persoonsgegevens die we van u hebben te verwijderen; en (v) om een kopie van uw persoonsgegevens aan te vragen in een redelijk normaal gebruikt format (of om ons te verzoeken uw persoonsgegevens in een dergelijke indeling over te dragen aan een externe dienstverlener).

    Verzoeken met betrekking tot uw persoonsgegevens, kunnen aan ons worden verstuurd via email naar lgebn.privacy@lge.com of per post aan LG Electronics Benelux Sales B.V., Afdeling Data Protection, Krijgsman 1, 1186 DM Amstelveen. We zullen dergelijke verzoeken in overweging nemen en binnen 30 dagen reageren. We kunnen u een redelijke vergoeding in rekening brengen met inachtneming van de wet en vereisen mogelijk verificatie van uw identiteit door het verstrekken van een kopie van uw gegevens, zoals wettelijk is bepaald.


  5. M. CONTACT OPNEMEN MET LGE

Als u vragen hebt over dit privacybeleid of onze privacypraktijken, of als u een kopie wilt aanvragen van de persoonsgegevens die we over u hebben, neem dan contact met ons op via email naar lgebn.privacy@lge.com of per post aan LG Electronics Benelux Sales B.V., afdeling Data Protection, Krijgsman 1, 1186 DM Amstelveen. Alle informatie in schriftelijke communicatie valt ook onder dit beleid. U hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij uw toezichthoudende autoriteit, de Autoriteit Persoonsgegevens voor Nederland, Bezuidenhoutseweg 30, 2594 AV Den Haag of voor België de Belgische Privacycommissie, de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, Drukpersstraat 35 1000 Brussel) maar we raden u aan eerst contact met ons op te nemen, omdat we er samen mogelijk op een efficiëntere manier kunnen uitkomen.

LG Electronics Benelux Sales B.V. Ingangsdatum: 24 mei 2018

Laatste aanpassing: 24 mei 2018

 

    • Hyatt Place Hotel Hoofddorp
    Hyatt Place kiest voor LG ProCentric V
    Sinds januari 2014 kunnen gasten overnachten in het Hyatt Place hotel in Hoofddorp. Hyatt Place is een nieuwe formule binnen de Hyatt-keten: een viersterren ‘airport hotel’ van alle gemakken voorzien voor zowel de zakelijke als toeristische reiziger die comfort zoekt. Hyatt Place heeft alles in huis om het de gast gemakkelijk te maken. Zij willen een optimaal gevoel van comfort creëren en daar hoort een groot 42” tv-scherm bij. Bijna iedereen heeft zijn AV thuis piekfijn op orde en dan is het fijn als je daar onderweg niet op hoeft in te leveren.
    • Hampton by Hilton Hoofddorp
    Hotel Hampton by Hilton kiest LG klimaatoplossing
    Hotel Hampton by Hilton in Hoofddorp heeft een bijzondere locatie: een voormalig kantoorpand. Na een ingrijpende verbouwing beschikt het nu als hotel over ruim 180 kamers. Doordat het LG Multi V Heat Recovery (HR) systeem gelijktijdig kan koelen en verwarmen, kunnen gasten individueel hun eigen kamertemperatuur instellen. 
    • Inter Visual Systems zorgt voor overzicht in control rooms met de displays van LG
    Inter Visual Systems zorgt voor overzicht in control rooms met de displays van LG
    Inter Visual Systems is een audiovisuele system integrator die al ruim 45 jaar actief is in de Nederlandse markt. Ze bieden totale audiovisuele oplossingen en daarbij ondersteunen zij klanten in het gehele proces, van consultancy tot het verlenen van servicecontracten.
Privacy Policy