R22 ERUIT,
LG ERIN

Bespaar energie en red het milieu. Onderneem vandaag nog actie en laat u informeren over de mogelijkheden voor een nieuw duurzaam LG systeem.

Vul dit formulier in,
maak een afspraak met een van onze LG Adviseurs en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van vervanging. Ontvang 2 gratis bioscoopkaartjes en maak daarbij ook kans op de LG G5 smartphone!

Het gevaar van R22

Vanaf januari 2015 mogen er geen R22 koudemiddelen meer worden gebruikt. Dit betekent dat airconditioninginstallaties niet meer mogen worden bijgevuld met R22. Dergelijke installaties zullen steeds slechter gaan werken en verbruiken veel energie. Uiteindelijk zal dit resulteren in een installatie die niet meer te gebruiken is.

Onderneem nu actie

Wilt u deze problemen voorkomen? Onderneem dan vandaag nog actie. Het is een optie om de R22 te vervangen door een alternatief koudemiddel. Het nadeel hiervan is dat de installatie volledig moet worden omgebouwd en dat deze alsnog veel energie verbruikt in vergelijking met de huidige installaties van LG. Daarom raden we u aan om te kiezen voor de tweede optie: overstappen op een airconditioningsysteem van LG.

Een bedrijf dat u al is voorgegaan is Sofico. In het gebouw van dit softwarebedrijf bevond zich nog een systeem dat op R22 werkte. Daarom hebben wij het afgelopen jaar de bestaande airconditioninginstallatie volledig vervangen door de LG Multi V. Wilt u weten hoe dit in zijn werk ging? Lees hier de case voor meer informatie.

Stap over op een aircosysteem van LG

Wacht niet te lang en stap over op een airconditioninginstallatie van LG. Dit zijn de voordelen:

 • Energiebesparing
 • Milieuvriendelijk
 • Aantrekkelijk belastingvoordeel

De investering van een nieuwe LG installatie zal zeker lonen. Wij hebben namelijk zeer energiezuinige klimaatsystemen, waarvan Eurovent deze uitstekende prestaties heeft bevestigd. Het levert niet alleen een financieel voordeel voor uzelf op, het is bovendien goed voor het milieu. Daarnaast is het belastingtechnisch erg interessant voor u wanneer u in aanmerking komt voor de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Ontvang 2 gratis bioscoopkaartjes en maak kans op de LG G5 smartphone! Vul hiernaast uw gegevens in, zodat wij contact met u kunnen opnemen voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij adviseren u graag over de vervanging van uw huidige airconditioningsysteem en gaan op zoek naar een geschikte oplossing voor uw situatie.
Het levert niet alleen een energiebesparing op, u ontvangt ook nog eens 2 gratis bioscoopkaartjes bij het invullen van dit formulier!
Bovendien maakt u kans om de LG G5 smartphone te winnen.

Referenties

  Displays van LG verhogen de productiviteit en geven exclusieve uitstraling aan werkomgeving JLL en Tétris

  Location:
  JJL
  Kantoorgebouw Atrium
  Parnassusweg 727
  1077 DG Amsterdam

  Solution:

  LG Display Solutions


  Achtergrond

  JLL is een financiële en professionele dienstverlener gespecialiseerd in vastgoed. Ze voorzien in alle vastgoedwensen van lokale, regionale en wereldwijde klanten. Ze helpen organisaties bij het optimaal benutten van vastgoed, het verhogen van de productiviteit van medewerkers, het verbeteren van werkplekken en het toekomstgericht maken en houden van de vastgoedportefeuilles. In Nederland werken er meer dan 200 werknemers vanuit Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Wereldwijd werken er circa 80.000 medewerkers bij JLL in meer dan 80 landen. JLL heeft een nieuw hoofdkantoor geopend in Amsterdam. De dochteronderneming van JLL is Tétris Design & Build. Zij zijn ook in het kantoor gevestigd. Tétris is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en inrichten van bedrijfsruimtes. Zij zijn verantwoordelijk geweest voor het kantoorinterieur van het nieuwe hoofdkantoor.

  Uitdaging

  Om de ideale werkomgeving te creëren voor medewerkers is bij het ontwerp van een nieuw hoofdkantoor kritisch gekeken naar inrichting van de werkplekken. JLL heeft er bewust voor gekozen om de overstap te maken naar een kleiner werkblad van 140 cm breed en 80 cm diep. Bij iedere werkplek waren twee rechte monitoren geïnstalleerd. Deze monitoren pasten niet meer bij het nieuwe interieur, dus is JLL de zoektocht gestart naar een nieuw model. De monitoren moesten voldoen aan verschillende eisen. Zo zou één monitor de functionaliteit van twee of drie schermen moeten vervangen. Daarnaast was het belangrijk dat de resolutie hoog was. Er werken bij Tétris Design & Build architecten en designers en voor hen is het belangrijk dat visualisaties perfect worden vertoond. Het nieuwe pand bracht ook een uitdaging met zich mee. Er is veel daglicht aanwezig, dus was het belangrijk dat de monitoren niet zouden reflecteren.

  Oplossing

  JLL vindt het belangrijk om uit te stralen dat er aandacht is besteed aan iedere individuele werkplek. Alle werkplekken zijn opnieuw ingericht, met onder andere nieuwe bureaus en nieuw tapijt. Eén groot UltraWide scherm heeft een nettere uitstraling dan twee of drie kleinere schermen. Er is daarom gekozen voor de LG 34UC98-W. Dit UltraWide scherm geeft met de split screen-software de mogelijkheid om één monitor in vier verschillende schermen op te delen. Hierdoor kunnen verschillende programma’s tegelijkertijd op één monitor worden gebruikt en is er dus nog maar één monitor nodig. De LG UltraWide monitoren zijn daardoor perfect voor multitasken. De curve van de LG 34UC98-W is vrij groot en je bevindt je als het ware in een soort cockpit. Door de ronde vorm blijft de content voor je ogen. Hierdoor worden er minder nekbewegingen gemaakt en is de werkplek ergonomisch verantwoord.

  JLL heeft drie monitoren van verschillende leveranciers met elkaar vergeleken. Tétris heeft bovendien vanuit een design oogpunt gekeken naar de monitoren. “Het nieuwe gebouw heeft ronde hoeken. Ons doel was om met het interieur een relatie aan te gaan met de buitenkant van het gebouw. Ronde hoeken zijn menselijker en natuurlijker en dit willen wij ook terug laten komen in ons interieur”, vertelt Niels Kramer, interieurarchitect bij Tétris Design & Build. “De LG 34UC98-W past met zijn ronde vorm perfect bij het interieur. Vanuit JLL is ook gekeken naar de praktische kant. Wat is de huidige invulling van de werkplek? Wat is de wens van de gebruiker?” De afdeling taxatie had interesse in een derde monitor. “Als we een derde monitor zouden toevoegen, krijg je een afbakening waarbij je geen contact meer hebt met collega’s. Dit wilden we uiteraard voorkomen, omdat het anders een bos van monitoren zou worden”, verklaart Danny van Kempen, Service Delivery Manager bij JLL Benelux. “De drie verschillende monitoren zijn voorgelegd bij de stuurgroep. De stuurgroep is door de interieurarchitect geadviseerd over de materialen en uitstraling die bij de ambities van JLL passen. De stuurgroep heeft gekozen voor de LG-monitoren vanwege de ergonomische voordelen en de uitstraling. “De ronde vormen passen goed bij de menselijke toon in onze organisatie en daar passen deze schermen perfect bij”, vertelt Reynout Vroegop, CFO en COO bij JLL Nederland. De ervaren system integrator 2.Orange verzorgde een perfecte installatie en hoogwaardige afwerking van het gehele project.

  Niels Kramer: “Het is een echte eyecatcher voor alle klanten die we op bezoek krijgen. Iedereen zegt er wel iets over, het valt echt op. De monitor omarmt je werkplek”. JLL heeft de monitoren 1,5 maand getest en in deze testperiode was er al een verbetering van de productiviteit zichtbaar. 

  Voordeel

  Het grootste voordeel van de LG 34UC98-W is de split screen-software. Dit maakt het zeer geschikt voor de kleinere werkbladen bij JLL. De ronde vorm van het beeldscherm zorgt er daarnaast voor dat er geen reflectie ontstaat. Vanwege een lagere hertz-verhouding heb je minder de neiging om met je ogen te knipperen, waardoor medewerkers minder snel energie verliezen en zich langer kunnen concentreren op het scherm.

  “We hebben er bewust voor gekozen om andere monitoren in ons kantoor te plaatsen dan de standaard monitoren die in onze Europese kantoren worden gebruikt. Er ontstond wat weerstand vanuit onze IT- en inkoopafdeling in Europa. Het is mooi om te zien dat ze nu super enthousiast zijn en dat ze aan het inventariseren zijn of de monitoren de nieuwe standaard kunnen vormen voor heel Europa”, sluit Reynout Vroegop af. 


   


   
   

   

  Inter Visual Systems zorgt voor overzicht in control rooms met de displays van LG
  Inter Visual Systems is een audiovisuele system integrator die al ruim 45 jaar actief is in de Nederlandse markt. Ze bieden totale audiovisuele oplossingen en daarbij ondersteunen zij klanten in het gehele proces, van consultancy tot het verlenen van servicecontracten.
  Hotel Van der Valk Utrecht biedt gast de ultieme ervaring met 4K OLED en Pro:Centric Direct Hotel TV’s van LG
  Hotelketen Van der Valk wil haar gasten een perfecte ervaring bieden, vanaf het moment dat ze binnenkomen tot het moment dat ze het hotel verlaten. Dit gebeurt door middel van veel verschillende mogelijkheden en activiteiten rondom het hotel; van bijvoorbeeld extra weersinformatie in de omgeving tot de mogelijkheden voor roomservice op de kamer. Gasten willen echter wel graag op de hoogte worden gehouden van alle activiteiten in en rondom het hotel. Om een goede gastervaring te bieden, is de informatievoorziening binnen het hotel van groot belang.
Privacy Policy