Ga naar hoofdinhoud

LG warmtepomp offerte aanvragen

Een aangenaam binnenklimaat is het hele jaar door belangrijk. Een warmtepomp verwarming van uw huis, warm water en eventueel ook koeling.

Direct naar warmtepomp aanvragen

Naast de full-electric oplossingen zijn er ook hybride oplossingen denkbaar wanneer dit beter bij uw situatie past. Maar één ding is zeker: een warmtepompoplossing van LG is beter voor het milieu en voor het verlagen van uw maandelijkse energielasten.

Het selecteren van de juiste warmtepompoplossing is essentieel. Onze experts kunnen u met behulp van een offerte vertellen welke warmtepomp het best geschikt is voor de ruimte die u wenst te verwarmen. Ontdek alle mogelijkheden en vraag vandaag nog een offerte aan!

Alleen gecertificeerde installateurs kunnen een warmtepomp installatie bij u plaatsen welke voldoet aan de juiste kwaliteitseisen. Wanneer u onderstaand contactformulier invult, neemt een erkende LG installateur bij u uit de regio contact met u op.

We verwerken persoonsgegevens conform ons privacybeleid.

Lucht-water warmtepompen

LG THERMA V, een duurzame oplossing voor thuisverwarming.
Stap over op LG THERMA V om op energierekeningen te besparen en de impact op het milieu te verminderen.

Vervang uw oude gasketel
door LG Therma V

Doe een investering die u terugverdiend.

Warmtepomp aanvragen >

#CareForWhereYouLive

Ontdek duurzame verwarming met LG THERMA V.

Doorbraak in
thuisverwarming

Geen zorgen meer in de winter. LG THERMA V's innovatieve verwarmingsoplossing voor uw nieuwe huis.

Vervang uw oude
gasketel door LG Therma V

Doe een investering die u terugverdiend.

Warmtepomp aanvragen >

#CareForWhereYouLive

Ontdek duurzame verwarming met LG THERMA V.

Doorbraak
in thuisverwarming

Geen zorgen meer in de winter. LG THERMA V's innovatieve verwarmingsoplossing voor uw nieuwe huis.

Producten

Maak kennis met ons complete gamma warmtepompoplossingen. Deze geavanceerde warmtepompen kunnen zowel voor residentieel als zakelijk gebruik worden ingezet. Van de alles-in-één oplossing LG IWT tot de stijlvolle LG Warmtepompboiler, zie je in de onderstaande rij een compleet overzicht van al onze innovaties.

Van offerte tot installatie

Door voor LG te kiezen, kan je tijdens het hele proces rekenen op onze toewijding en expertise. We helpen om de beste oplossing te selecteren voor het meest optimale binnenklimaat. Zo zijn we er voor jou, van offerte tot installatie. Ook daarna blijven we je ondersteunen, bijvoorbeeld met een uitgebreide productgarantie.