Ga naar hoofdinhoud

Dit is het nieuwe LG 130-inch All-in-one LED-scherm

Dit enorme LG 130 inch-scherm zonder randen en met ingebouwde audio zorgt voor een ongekende ervaring in iedere vergaderruimte, directiekamer of zaal. Iedereen die een meeting of presentatie bijwoont, blijft hiermee gegarandeerd bij de les.

De ideale vervanger voor een projector
All-in-one? Inderdaad, de audio is een integraal onderdeel van het display. Dit enorme 130 inch-scherm biedt bijzonder indrukwekkend geluid zonder extra luidsprekers. De ingebouwde Surface Sound komt vanaf het hele scherm. Het scherm bevat namelijk 36 compacte 4,5 watt-speakers die over de hele oppervlakte zijn verdeeld. Hierdoor ontstaat een helder, natuurgetrouw geluid.

Maar het grootste voordeel is toch wel de grootte van het scherm van 130 inch (het scherm is ruim 3 meter breed en meer dan 1,5 meter hoog). Bovendien is het scherm helemaal vrij van randen dankzij de DVLED-technologie en heeft geen zichtbare lijnen of andere hinderlijke onderbrekingen. Hierdoor is het scherm een ideale vervanger voor een projector.

Monteren van een 130 inch scherm, lastig?
Hoe krijg je zo'n enorm scherm op zijn plaats? Bijvoorbeeld op de dertigste verdieping? Een scherm met deze afmetingen past immers niet in een lift. Geen probleem, zo blijkt. Het scherm is eenvoudig te monteren en bestaat uit 12 LED-modules in een 4x3-configuratie. Het LED-scherm is eenvoudig te installeren en te beheren vanaf de voorkant - de modules zijn met de hand of met een optioneel magnetisch hulpmiddel vanaf de voorkant te bevestigen en te verwijderen. Het scherm is staand te gebruiken of kan aan de muur of het plafond te bevestigen.
Iedere module herkent zijn locatie in het scherm en zijn instellingswaarden automatisch. Het instellen is dan ook een kwestie van het scherm aanzetten. Het is Crestron Connected®-gecertificeerd, waarmee het perfect samenwerkt met professionele AV-oplossingen. Het scherm is compatibel met LG's SuperSign® CMS, wat het maken en delen van content bijzonder eenvoudig maakt
De beeldkwaliteit is helder, scherp en daardoor buitengewoon realistisch dankzij de Full HD-resolutie, 1,5 mm pixel pitch en HDR 10 voor levendige kleurweergave en een hogere contrastratio. Met een kijkhoek van 160 graden heeft iedereen in de ruimte perfect zicht op het beeld.

Bedienbaar zonder het aansluiten van een computer
Gebruikers kunnen met een afstandsbediening instellingen aanpassen, zoals beeldmodus en volume. Het is daardoor niet nodig om een computer aan te sluiten. De gebruikersinterface is gemakkelijk te begrijpen, zoals gebruikelijk bij LG.
De optionele Signage365Care-service maakt het onderhoud van het scherm eenvoudig. Deze cloudoplossing van LG kan op afstand de status van displays bij klanten beheren voor foutdiagnose en onderhoudswerk, zodat klanten zich daar niet druk om hoeven te maken.

| Leestijd:

Over de auteur

LG