Ga naar hoofdinhoud

Over LG

LG is wereldwijd een van de grootste elektronica producenten ter wereld. In een groot aantal markten staat LG bekend om zijn innovaties, betrouwbaarheid en uitgebreide assortiment. De zakelijke oplossingen binnen het LG assortiment hebben wat te bieden voor bedrijven van alle soorten en maten.

LG Electronics heeft zich ontwikkeld tot een leider door steeds opnieuw werk te maken van technische vooruitgang. In de 21e eeuw wordt de groei van het bedrijf verder gestimuleerd met gecoƶrdineerde kansen, belangrijke relaties met succesvolle partners die in hun vakgebied tot de wereldtop behoren.

Filosofie

De filosofie van LG draait om mensen, oprechtheid en vasthouden aan de basis. Het gaat erom onze klanten te begrijpen en optimale oplossingen en nieuwe ervaringen te bieden door onophoudelijke innovatie, om zo onze klanten te helpen een beter leven te leiden. Wij bereiken veeleisende consumenten met scherpe gevoeligheden - mensen die nieuwe activiteiten blijven verkennen en nieuwe uitdagingen aangaan om meer te ervaren en een beter leven te bereiken. Wij hebben ons merkimago geleidelijk en consequent ontwikkeld om altijd te communiceren: "Life's Good." Wij zijn eigentijds maar authentiek en passen onze fundamentele filosofieƫn altijd aan de moderne tijd aan.

Business Solutions

De LG Business Solutions is een betrouwbare partner die innovatieve producten en oplossingen biedt voor diverse industrieƫn wereldwijd. Met een portfolio van unieke aanbiedingen, variƫrend van toonaangevende OLED en LED signage, is LG een gerespecteerde naam onder klanten over de hele wereld. De IT-oplossingen van LG omvatten zakelijke monitoren, laptops, projectoren, cloud devices, medische displays en commerciƫle robots, allemaal ontworpen om de werkefficiƫntie te maximaliseren en een sterke waarde terug te geven aan klanten.

Strategische samenwerking

Bedrijven met een verschillende infrastructuur die samen hun gemeenschappelijke belangen willen verdedigen in de snel veranderende wereldmarkt - kan voor een bestaande industrie een belangrijk groei-instrument zijn en kan zelfs tot compleet nieuwe activiteiten leiden.

Wij helpen u graag!

Benieuwd wat wij voor u en uw klanten kunnen betekenen of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Op de hoogte blijven van alles rondom LG Solutions? Meld u aan voor onze nieuwsbrief! Deze verschijnt Ć©Ć©n keer per maand in uw inbox.