Ga naar hoofdinhoud

Eerste micro LED-display van LG zet nieuwe standaard voor commerciële displaytechnologie

De LG MAGNIT levert prachtige beelden met diepzwarte en authentieke kleuren en is eenvoudig te installeren. 

LG Electronics (LG) introduceert LG MAGNIT, een nieuwe Micro LED signage-oplossing. De LG MAGNIT biedt baanbrekende beeldkwaliteit en is duurzaam dankzij LG’s eigen Black Coating display technologie. Het slimme blokgebaseerde ontwerp zorgt ervoor dat de installatie gestroomlijnd verloopt.

Micro LED biedt scherpere beelden, een verbeterd contrast en een bredere kijkhoek doordat de self-emissive pixels van slechts een micrometer groot direct worden toegepast op het oppervlak. Dit is een belangrijke stap voorwaarts in de displaytechnologie. De nieuwe LG Black Coating-technologie die op de voorkant van de displays is aangebracht, is ontworpen om het contrast en de kleurnauwkeurigheid te verbeteren en tegelijkertijd de kleine LED-pixels te beschermen tegen vocht, stof en invloeden van buitenaf. LG Black Coating voorkomt vingerafdrukken en glans waardoor het afleidende reflecties minimaliseert en het ook eenvoudiger is om vlekken te verwijderen.

De veelzijdige LG MAGNIT is ideaal voor bedrijven of winkels die op zoek zijn naar een hoogwaardige en grote display met 4K resolutie. LG's webOS smart signage platform zorgt voor intuïtieve navigatie en bediening van de vele nuttige functies. Deze functies en presets versterken de superieure beeldkwaliteit van LG MAGNIT. De moderne LG TV’s zijn uitgerust met een AI-aangedreven α (Alpha) beeldprocessor die op intelligente wijze de inhoud en de bron analyseert en automatisch de visuele output in real-time optimaliseert.

Naast spectaculaire beelden biedt LG MAGNIT het voordeel van een eenvoudige installatie en configuratie. Elke Micro LED-behuizing is slechts 600 (B) x 337,5 (H) x 44,9 (D) mm en sluit perfect op elkaar aan, zodat technici snel een grootschalig beeldscherm op locatie kunnen plaatsen. De contactloze connectortechnologie van LG zorgt ervoor dat signalen vlot verzonden kunnen worden en draadloos ontvangen kunnen worden. Tevens maakt LG's ontwerp voor blokmontage het mogelijk om de stroom naar elke display te sturen via pinaansluitingen die zich aan de randen van de hub van de LED-behuizing bevinden. LG MAGNIT verkort de tijd die nodig is voor het kabelbeheer. De displays verbinden met de systeemcontrollers en het elektriciteitsnet is mogelijk met slechts enkele draden aan de achterkant van de displays.

"Het is altijd spannend om innovaties in LED signage te presenteren en we zijn trots dat we onze LG MAGNIT line-up mogen introduceren", zegt Michel Houtzager, LED Sales Manager Europe, Information Display business unit bij LG Electronics Business Solutions. "De combinatie van superieure beeldkwaliteit, uitbreidbaarheid en handige opstelling maakt de LG MAGNIT een geweldige Micro LED signage-oplossing. Voor een grote verscheidenheid aan commerciële en openbare ruimten gaat deze display uitkomst bieden, bijvoorbeeld in congresgebouwen, bedrijfs- en hotellobby's, luxe boetieks, televisiestudio's, controlekamers, en musea".

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak inplannen? Neem dan contact op met Michel Houtzager (michel.houtzager@lge.com).

| Leestijd:

Over de auteur

LG