Ga naar hoofdinhoud

Imposante weergave dankzij 136” All-in-one LED-scherm

Vandaag de dag is het belang van helder en scherp beeld steeds groter. We worden erdoor geïnformeerd, geïnspireerd en hebben nu zelfs via een scherm dagelijks contact met onze collega’s en klanten. Of het nu gaat om een scherm in de ontvangsthal van een kantorenpand, een auditorium of een vergaderzaal; je wilt direct een professionele indruk maken door content te tonen met goede beeldkwaliteit.

 

Eén oplossing

Het helder en professioneel weergeven van content op een scherm – zonder tijd te verliezen aan het verbinden, opstarten of vinden van de juiste instellingen – kan allemaal met een 136” LED-scherm. De LG LG LAEB015 136” All-in-one is een modulair opgebouwd LED-scherm. De plug-and-play opstelling zorgt ervoor dat laptops of computers direct kunnen worden aangesloten op het scherm met een enkele kabel. Daarmee behoren verschillende snoeren tot het verleden. Dat is niet alleen een stuk gebruiksvriendelijker, maar bespaart ook een hoop kostbare tijd.

 

Optimaal kijkgenot

Het 136” LED-scherm hervormt de gehele ervaring van een scherm met de uitzonderlijke Full HD-beeldkwaliteit. Zo komen kleuren tot leven. Iedere pixel van het scherm geeft de kleur weer tot in zijn trouwste vorm waardoor er een zeer hoge resolutie wordt behaald.

 

Met behulp van de brede kijkhoek van het scherm is het bovendien prettig kijken vanuit elke hoek van de ruimte. Een breed opgezet beeld zorgt ervoor dat alle deelnemers de content volledig ervaren in iedere ruimte, van auditorium en theater tot een vergaderzaal. Op deze manier wordt samenwerken middels een scherm nog prettiger en is een presentatie door alle aanwezigen goed te volgen.

 

Meerdere mogelijkheden

Het is zelfs mogelijk om meerdere datastromen tegelijkertijd te hosten op het LG LAEB015 LED-scherm. Dit wordt intuïtief en met gemak gedaan. Daarnaast biedt deze hoogwaardige oplossing uiteenlopende mogelijkheden voor statische, bewegende en real-timebeelden. Zo kan het LED-scherm ook worden gebruikt om het laatste nieuws te tonen, video’s af te spelen of een creatieve brainstormsessie uit te voeren.

 

De LG 136” All-in-one is een aanvulling voor grote ruimtes.

| Leestijd:

Over de auteur

LG