Ga naar hoofdinhoud

LG en ASSA ABLOY ontwikkelen transparante en automatische OLED-deuren

De innovaties op het gebied van OLED blijven zich ontwikkelen. LG heeft daarom samen met ASSA ABLOY Entrance Systems de eerste beelden onthuld van de transparante, automatische OLED-deuren die voortkomen uit een samenwerking. Deze oplossing om de klantervaring te verbeteren is de eerste in zijn soort en is ideaal voor commerciële toepassingen.

Het nieuwe product combineert LG's transparante OLED-signage (model 55EW5G) en de geïntegreerde content managementsoftware (SuperSign) met de geautomatiseerde glazen schuifdeuren van de Zweedse fabrikant ASSA ABLOY Entrance Systems. Zo wordt er uiteindelijk een ​​hoogwaardig, transparant product gerealiseerd. De OLED-deuren bieden gemakkelijke en contactloze toegang tot gebouwen en zorgen voor een indrukwekkend entree. Tegelijkertijd biedt deze technologie nieuwe mogelijkheden om klanten te verwelkomen, te communiceren met werknemers en marketingcontent te presenteren aan consumenten.

Een robuust ontwerp met gehard glas biedt uitstekende duurzaamheid en verbeterde veiligheid, in combinatie met de automatische schuifdeuren van ASSA ABLOY Entrance Systems. Met behulp van de WRGB-technologie van LG tonen de zelfverlichtende OLED-pixels nauwkeurige kleuren met uitzonderlijke helderheid en hoog contrast. De transparantie zorgt ervoor dat objecten achter het scherm zichtbaar blijven. Deze OLED-oplossing blendt eenvoudig met de omgeving en tegelijkertijd wordt er nuttige informatie getoond.

 

"Samen met ASSA ABLOY Entrance Systems tillen we transparante OLED’s naar een geheel nieuw niveau", vertelt Patrick Bouwman, Sales Director bij LG Information Display Benelux. "Deze innovatie biedt oneindig veel nieuwe mogelijkheden voor allerlei sectoren. Mede daardoor ben ik enorm trots op deze samenwerking en kijk ik uit naar alle toepassingen die bedrijven zullen vinden voor de OLED-deuren."

| Leestijd:

Over de auteur

LG