Ga naar hoofdinhoud

LG High Brightness brengt weergave naar een nieuw niveau

Messaging is key. Consumenten worden gebombardeerd met boodschappen en je krijgt meestal maar één kans om jouw boodschap eruit te laten springen. Daarom moet je voor de juiste displays kiezen. LG High Brightness totems trekken zonder meer de aandacht en zijn daarnaast eenvoudig en veelzijdig te gebruiken. Dit vereenvoudigt mogelijk de keuze.

De totem-trend komt enigszins overwaaien vanuit de VS en het Verenigd Koninkrijk. Daar maken de ‘totems’ al langer een deel uit van het straatbeeld. Bij ons duiken ze vooral op in fastfoodketens en winkelcentra. Toch vinden ze langzaam maar zeker ook hun weg naar de retail en detailhandel. De voordelen van deze totems bieden namelijk voor elk merk een duidelijke meerwaarde.

“LG High Brightness totems zijn ideaal voor drive through restaurants”, vertelt Koen Niville, Sales Manager B2B bij LG Benelux. “Daar komen ze uitstekend tot hun recht. Binnen worden ze als monitoren gebruikt of om via touchscreens bestellingen te plaatsen. De monitoren reflecteren daarnaast niet achter glas om zo een uitstekende weergave aan de buitenkant van het raam te bieden. Ook heb je nog de monitoren bij bijvoorbeeld een drive-in of in het algemene straatbeeld. De High Brightness totems garanderen overal de perfecte weergave; zowel binnen als buiten én van binnen naar buiten.”

Een Times Square-effect

Dat klinkt best ingewikkeld, maar eigenlijk is zo’n High Brightness totem installeren heel eenvoudig. “Het zijn plug-and-play toestellen”, zegt Koen Niville. “Je hoeft ze eigenlijk alleen maar te bevestigen en de stekker in het stopcontact te doen. Dan zijn ze gebruiksklaar. De webOS 3.0 software is bovendien zo gebruiksvriendelijk dat het kinderspel is om de gewenste visuals en berichtgeving over te zetten. Dit kan vanaf één centrale plek voor alle monitoren. De formaten variëren van 55 tot 86 inch en multi tiling is uiteraard ook een optie voor wie een klein beetje het Times Square-effect wil nabootsen.”

Ondanks de speelsheid en de uitgebreide inzetbaarheid, levert de LG High Brightness nooit in op kwaliteit. Weersomstandigheden en lichtinval hebben geen impact op het beeld, dat er zo haarfijn blijft uitzien. “De High Brightness toestellen van LG hebben een geruisloos koel- en verwarmsysteem waardoor ze bij temperaturen van min 30 tot plus 50 graden gewoon blijven draaien alsof er niets aan de hand is. De Quarter Wave Plate zorgt ervoor dat ook de superieure beeldkwaliteit buiten gegarandeerd blijft. Zowel bij erg zonnig weer als in het donker, of wanneer er door een gepolariseerde zonnebril naar het scherm gekeken wordt.

Tot slot zijn de monitoren door de extra coating ook geschikt voor het openbaar vervoer, bijvoorbeeld ondergronds, waar vele kleine metaaldeeltjes geen impact hebben op het scherm dat er altijd als nieuw blijft uitzien. Met die oerdegelijkheid als basis kunnen klanten rekenen op vijf jaar garantie op de toestellen, die nu al worden ingezet in Nederland, België en andere delen van Europa”, vertelt Koen Niville.

 

| Leestijd:

Over de auteur

LG