Ga naar hoofdinhoud

LG NeON R: Prestaties, kwaliteit en design

Wanneer je op zoek gaat naar zonnepanelen, spelen niet alleen prestatie en kwaliteit een belangrijke rol, maar ook het uiterlijk van de panelen. De LG NeON R scoort op alle fronten. Het is het toppaneel van LG, uitgerust met de meest efficiënte en hoogwaardige energieopwekkingstechnologie die LG ooit heeft ontwikkeld. LG NeON R is niet alleen top in zijn reeks, maar ook de meest stabiele onder alle omstandigheden. Het esthetische ontwerp en de perfecte prestaties tot 375Wp zijn een waardevolle aanvulling op elke dag. De 60-cellen zonnemodules kunnen een statische voorbelasting tot 6.000 Pa aan, wat wil zeggen dat de panelen tot meer dan 1,8 meter sneeuw aan kunnen.

 

Revolutionaire techniek en design

De LG NeON R panelen maken gebruiken van een vernieuwde celstructuur, die elektroden aan de voorzijde elimineert. Resultaat is een maximale lichtabsorptie en optimale betrouwbaarheid. De geleiders zijn aan de achterzijde van de cellen gemonteerd, zodat de hele voorzijde aan licht wordt blootgesteld. Hierdoor zijn de panelen in staat meer elektriciteit op te wekken. LG creëert een innovatief en esthetisch celdesign door de integratie van 30 geleiders aan de achterzijde in plaats van de standaard 3 of 4 geleiders aan de voorzijde van de cel. Deze revolutionaire aanpak garandeert uitstekende prestaties van de module.


Hoog vermogen

De verbeterde temperatuurcoëfficiënt van LG NeON R zorgt ervoor dat de panelen beter presteren in vergelijking met standaard modules. Sterk zonlicht helpt de panelen om energie op te wekken, maar verhoogt normaal gesproken ook de systeemtemperatuur, wat ten koste gaat van de prestaties. Het gebruik van een verbeterde temperatuurcoëfficiënt garandeert ook op warme dagen het behoud van het piekvermogen van de LG NeON R. De LG NeON R genereert hierdoor bij hoge temperaturen 2,9 procent meer energie dan conventionele monopanelen van het P-type.
LG NeON R is verkrijgbaar in 375W (21,7% rendement), 370W (21,4% rendement), 365W (21,1% rendement) en 360W (20,8% rendement).


Gemiddeld gebruik

Geschatte energieopbrengst per jaar: 8.000 kWh (7,4 kWp * 1,1 (kWh / kWp))

Capaciteit van het zonnepaneelsysteem met 20 panelen (60 cellen per paneel)

Jaarlijks energieverbruik van een gezin van 4 personen: 5.000 kWh

Warmtepomp: 3.000 kWh*

Elektrische auto: 2.4000 kWh**

Airconditioning: 800 kWh***


Betrouwbare 25 jaar garantie

LG Solar maakt deel uit van LG Electronics, een wereldwijd en financieel sterk bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring. Op basis van deze technologie en zijn geschiedenis biedt LG Solar 25 jaar product- en prestatiegarantie.
De LG NeON R heeft een productgarantie van 25 jaar en een prestatiegarantie van minstens 90,8% vermogen op het einde van het 25e jaar.

Voor meer informatie kun je terecht op:
NeON® R: https://www.lg.com/nl/neon-r

| Leestijd:

Over de auteur

LG