Ga naar hoofdinhoud

LG presenteert nieuwste digital signage oplossingen via virtuele showroom

Om het gemis aan fysieke showrooms op te vangen en consumenten de kans te geven een weloverwogen aankoopbeslissing te maken, heeft LG de Digital Connect (DC) 2020 virtuele showcase opgezet sinds augustus. Dit geïntegreerde marketing- en verkoopplatform voorziet bezoekers van interessante en makkelijk te volgen virtuele tours. Deze tours nemen bezoekers mee door het diverse aanbod van oplossingen dat LG te bieden heeft op het gebied van digital signage oplossingen.

Online showrooms zijn ons inmiddels niet meer vreemd, maar door de huidige situatie zijn deze showrooms voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt nog belangrijker geworden. Online showrooms bieden bedrijven de mogelijkheid om makkelijk de voordelen van hun producten of diensten te tonen aan bezoekers, zonder dat de bezoeker zelf de showroom hoeft te bezoeken. LG DC 2020 biedt door middel van deze online showrooms zowel nieuwe als bestaande klanten waardevolle informatie die hen helpt bij het kiezen van het juiste product dat past bij de behoeften van hun bedrijf.

Door het gemak van de klant altijd voorop te stellen, presenteert de virtuele showcase eenvoudig te volgen ‘virtuele tours’ waar producten en technologie worden getoond. Ook worden handige verkoopadviezen gegeven. Bezoekers kunnen kiezen voor de Product Showroom Tour om meer te horen over LG’s nieuwste LED signage in een virtuele beurshal. De Verticale Showroom tour laat zien hoe de geavanceerde digital signage-opties eenvoudig geïnstalleerd worden en hoe ze worden afgesteld voor gebruik in verschillende situaties. Publieke ruimtes, bedrijfs- of overheidskantoren, winkels, scholen en horeca – alles is mogelijk. Met slechts een paar muisklikken kunnen de diverse productspecificaties gedetailleerd bekeken worden.

LG biedt een brede selectie commerciële displays. Van micro LED en draadloze LED-series tot LED-bioscoopdisplays. Al deze displays zijn te zien in de Product Showroom tour. De website biedt ook de mogelijkheid om meer informatie te ontvangen over de nieuwste LG B2B display casestudies voor het installeren van de B2B-beeldschermen en het laatste nieuws over de hightech-wereld van digital signage.

Klik hier om deel te nemen aan de virtuele tour.

| Leestijd:

Over de auteur

LG