Ga naar hoofdinhoud

LG PRO Partner conferentie 2019

12 november vond de jaarlijkse LG PRO Partner Conferentie plaats op het kantoor van LG Electronics in Amstelveen. De conferentie werd voor het vijfde jaar op rij georganiseerd en we zijn trots dat we ieder jaar weer groeien. Gedurende de dag deelden we de laatste trends en ontwikkelingen voor 2020 en gaven partners ons feedback en ondersteuning.

De aftrap werd gedaan door Michael Harre, Department Leader EU B2B Solar Sales bij LG. Michael Harre lichtte toe dat LG Solar een continue omzetgroei heeft doorgemaakt. De markt voor zonne-energie zal de komende veertien jaar stijgen met groeifactor 6. Dit maakt dat het nu een goed moment is om ons te richten op duurzame energie.

De partners werden bijgepraat over de LG Benelux Solar omzetcijfers en de productlijnen van zowel LG zonnepanelen als LG ESS-systemen. Om deze producten goed op de markt te brengen, gaf dr. Alexander Grewe een sessie over de kunst van succesvol verkopen. Hij benadrukte het belang van een positieve houding en leerde de installateurs hoe ze succesvol met klanten kunnen omgaan. Ook legde hij uit hoe je hen kunt overtuigen tot een bepaalde aankoop.

LG zette het afgelopen jaar verschillende marketingactiviteiten in: denk hierbij aan de LG PRO dag, Intersolar, de trip naar Korea en de LG Solar roadshow. Tijdens de LG PRO Partner conferentie presenteerden we de 360° marketingcampagne voor 2020 met onder meer de hospitality solutions en de social kickstarter 2020.

De dag werd afgesloten met de uitreiking van de beste LG PRO website 2019. ABC Zonnepanelen werd uitgeroepen tot winnaar!

Wij kijken terug op een succesvolle dag en kijken ernaar uit om alle partners binnenkort weer te ontmoeten.

| Leestijd:

Over de auteur

LG