Ga naar hoofdinhoud

LG WT980H verrast met slanker uiterlijk en uitgebreide hospitality mogelijkheden

Draadloze verschijning
Het flinterdunne scherm van de LG WT980H lijkt dankzij de AIO-box aan de muur te zweven. De soundbar is vervangen door een AIO-box, waardoor het scherm compacter is dan zijn voorganger. De AIO-box is eenvoudig weg te werken in de muur, met een strak design als resultaat. Door de TV in te stellen op Gallery Mode worden gasten bij binnenkomst verwelkomt met prachtige sfeerbeelden en is de toon voor het hotelbezoek direct gezet. De levendige kleuren en het echte zwart van de OLED technologie zorgen voor een meeslepend beeld. LG 4K Cinema HDR zorgt voor een een filmische ervaring in iedere hotelkamer, die verder geoptimaliseerd kan worden met Dolby Vision of HDR10.

Voordeel van Pro:Centric
LG blijft het innovatieve Pro:Centric-platform doorontwikkelen om te voldoen aan de veranderende behoeften van hoteleigenaren. De WT980H biedt deze voordelen met zowel Pro:Centric Smart als Pro:Centric Direct. Pro:Centric Smart vereenvoudigt het aanbieden van gepersonaliseerde diensten. Met zijn verfijnde ontwerp en geavanceerde verbindingsmogelijkheden voorziet Pro:Centric Smart gasten van een hoog comfortniveau. Pro:Centric Direct maakt contentmanagement gemakkelijk met gebruiksvriendelijke bewerkingstools en geavanceerd beheer op afstand. Op die manier kunnen hoteleigenaren de content of gebruikersinterface per kamer of verdieping aanpassen.

Nieuwe IoT-mogelijkheden
LG bouwt voort op zijn toonaangevende IoT-tools om hoteleigenaren een nieuwe manier te bieden gasten zich thuis te laten voelen en merkloyaliteit op te bouwen. De displays gebruiken LG webOS en Pro:Centric Direct, waarmee spraakherkenning geïmplementeerd kan worden. Gasten kunnen de volledige kamer bedienen met spraakbesturing. In de Bridge Mode kunnen managers gekoppelde apparaten bedienen via het centrale netbeheersysteem. Met Soft AP kan de TV ook veranderen in een draadloze hotspot.
De nieuwe OLED Wallpaper Hotel TV van LG maakt indruk op hotelgasten met zijn uiterlijk, beeld en gepersonaliseerde content. Hoteleigenaren profiteren van het gebruiksgemak waarmee een unieke gastervaring wordt geleverd.
De WT980H is vanaf nu beschikbaar in de Benelux.

| Leestijd:

Over de auteur

LG