Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe LG Outdoor Display opgewassen tegen alle weersomstandigheden

De nieuwe outdoor display van LG garandeert dankzij het nieuwe geavanceerde ontwerp beter zicht, eenvoudigere installatie en makkelijker onderhoud. De 55XE4F voldoet aan alle eisen met behoud van hoge helderheid en grote gebruiksvriendelijkheid; de basis van LG Digital Signage.

Strak design en eenvoudige aanpassing
De meest opvallende verbetering ten opzichte van voorgaande modellen is het slanke en stijlvolle ontwerp. Zowel in portret als in landschap, trekt de smalle omlijsting van de displays de aandacht. De omlijsting is makkelijk aan te passen voor verschillende soorten installaties, met diverse bevestigingsmethoden om zo aan de behoeften van de klant te voldoen. De displays kunnen worden opgehangen, in tegels worden gemonteerd of met een enkele standaard worden gebruikt.

Uitstekende zichtbaarheid
LG heeft met deze display alle uitdagingen voor outdoor zichtbaarheid aangepakt. Dankzij zijn 4.000 nit helderheid komen zelfs op de meest zonnige dagen beelden het beste uit. Op bewolkte dagen zorgt de automatische helderheidsfunctie ervoor dat het scherm in het oog springt, maar het oog niet verblindt. De QWP-technologie zorgt voor een duidelijke weergave van het beeld, zelfs voor mensen met een gepolariseerde zonnebril en dankzij IPS-technologie is het beeld vanuit iedere kijkhoek duidelijk zichtbaar is.

Betrouwbaar voor buitengebruik
De 55XE4F heeft een lange gebruiksduur en functioneert in alle weersomstandigheden. Zo is de display niet alleen waterdicht, maar ook bestand tegen extreme temperaturen; van -30 tot 50 graden. Deze generatie XE4F heeft bovendien meer LED-units, waardoor de levensduur wordt verlengd. De 55XE4F kan 24/7 aan staan en is dus breed inzetbaar. Het IP56 Design beschermt de outdoor display tegen vuil en stof en het IK10 gecertificeerd glas beschermt de display tegen de grotere impactdreigingen.

Zoals alle LG Digital Signage, wordt de 55XE4F geleverd met eenvoudige datacontrole en onderhoud. Het gebruiksvriendelijke webbewakingssysteem maakt real-time aanpassingen en reparaties mogelijk, zelfs vanaf een mobiele telefoon.

| Leestijd:

Over de auteur

LG