Ga naar hoofdinhoud

OLED videowall toont rijke kleuren van OLED op een slank display met een smalle naad

De nieuwe LG 66-inch EV5E videowall scoort met zijn uitstekende ontwerp hoog in gebruiksvriendelijkheid. De dunne naad en rand en de OLED-beelden maken het een prachtige display. Dankzij het lichtere gewicht, de smallere naad en het bijgewerkte webOS-platform is de EV5E eenvoudig om te installeren en te gebruiken.

De EV5E is ontworpen om een bijna naadloos beeld weer te geven. Er zit slechts 6,7 mm tussen de overlappende displays. Geen enkele andere videowall combineert het rijke contrast van OLED met zo’n kraakhelder beeld in verschillende schermen. Kijkers worden overweldigd door een hyperrealistisch beeld vanuit de brede kijkhoeken van de videowall.

De installatie van de EV5E is niet alleen flexibel, maar wordt ook aanzienlijk eenvoudiger gemaakt door het lichtere gewicht van het scherm. In vergelijking met eerdere ontwikkelingen is elk paneel opmerkelijk lichter. Bovendien kunnen de panelen horizontaal worden geplaatst in een onbeperkte 1xN-configuratie.

De EV5E beschikt ook over het open source webOS-platform. WebOS3.0+ maakt een perfecte installatie en unitbeheer mogelijk met SuperSign Control of SuperSign Control+. Dankzij de interne speler kan de gebruiker het content management systeem (CMS) ook gemakkelijk beheren. De SuperSign CMS kan gebruikt worden om de content via het netwerk te verspreiden, maar er kan ook gebruik worden gemaakt van externe bewerkers. De EV5E bevat ook de functie Video Light Compensation (VLC) en garandeert daarmee een perfect beeldkwaliteit en uniformiteit van het licht, contrast en de kleuren.

De nieuwe EV5E-videowall combineert de beste functies van OLED met smalle naden en een eenvoudig beheer voor een indrukwekkende kijkervaring. De zelf verlichtende technologie biedt kleurcontrastverlichting met achtergrondverlichting die niet te evenaren is. De OLED videowall aangeboden door LG is uniek in een markt verzadigd met LCD displays.

| Leestijd:

Over de auteur

LG