Ga naar hoofdinhoud

LG Introduceert twee nieuwe ProBeam beamers voor de zakelijke markt

Met de introductie van de ProBeam serie start LG met een nieuwe kijk op zijn beamer aanbod. Door te innoveren is LG erin geslaagd om beamers te ontwikkelen met een hoge helderheid, projectie grootte en resolutie. Dit maakt de ProBeam serie een ideale oplossing als presentatiescherm in verschillende commerciële industrieën.

Scherper, helderder en groter

De nieuwe BU50NST beamer is het meeste uitgebreide model in de ProBeam serie. Met zijn 4K laser kan deze beamer een projectie verwezenlijken tot 300 inch. Door zijn hoge resolutie is zelfs beeld op deze grootte kristalscherp zodat alles gemakkelijk is af te lezen. Daarnaast zorgt de hoge helderheid van maar liefst 5000 ANSI lumen voor een heldere projectie die zelfs in ruimtes met veel lichtinval goed te zien is. Naast deze indrukwekkend prestaties is deze beamer ook nog eens de kleinste in zijn klasse en is de ingebouwde 4K laser ontwikkeld om 20.000 branduren mee te kunnen.

Voor wie opzoek is naar een instap model zakelijke beamer is er de BF50NST. Deze beamer deelt vele eigenschappen zoals de 5000 lumen helderheid en 300 inch projectie van zijn grotere broer. Echter heeft deze beamer een resolutie van WUXGA (1920x1200).

Healthcare

Door de aanwezigheid van DICOM standaarden zijn de ProBeam beamers bij uitstek geschikt voor gebruikt in de medische industrie. De hoge helderheid en resolutie gecombineerd met het DICOM standaard zorgt ervoor dat geen één detail wordt overzien tijdens het beoordelen van medische dossiers.

Geïnteresseerd? Voor meer informatie over de ProBeam beamers of een live demo kunt u contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier.

| Leestijd:

Over de auteur

LG