Ga naar hoofdinhoud

Revolutionair nieuwe transparante Colour LED Film maakt van elk raam een spektakel

Transformeer doorzichtige oppervlaktes met zelfklevende folie

De nieuwe LG Colour Transparent LED Film maakt van elk glazen oppervlak een video- of fotodisplay. Of het nu een commerciële winkeletalage is of een muur op het hoofdkantoor, de transparantie van de folie zorgt ervoor dat producten niet alleen alsnog zichtbaar zijn door het raam, maar ook dat er niet ingeleverd hoeft te worden op het gebied van omgevingslicht. De kleur, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van de Colour Transparent LED Film maakt communicatie op een nieuwe wijze mogelijk.

Levendige kleuren en transparantie

De folie brengt kleur en transparantie perfect in balans. De content wordt getoond met een gigantisch kleurbereik, van maar liefst 1,7 miljoen kleuren. De helderheid is aangescherpt voor zowel binnen- als avondgebruik, met een helderheid van 1.000 cd/m2. Dankzij 73% transparantie kan omgevingslicht of rechtstreeks licht er ongehinderd doorheen en is de andere kant van het raam goed zichtbaar. Wanneer het display uit is, is de aanwezigheid op het glas vrijwel onzichtbaar.

Flexibel design

De LG LED Film is zeer flexibel en kan daarmee op veel manieren worden ingezet, in een curve tot 1.100R in een bolle installatie. De maatvoering is flexibel, omdat de panelen verticaal of horizontaal kunnen worden toegevoegd en de folie parallel aan de rand kan worden gesneden. De schermen zijn voorzien van UV-bescherming om ervoor te zorgen dat de kleuren levendig blijven, ook wanneer schermen nabij een raam worden geïnstalleerd. De pitch van 24mm is perfect om logo’s en animaties op grote displays te laten schitteren.   

Gemakkelijk in gebruik

Het installatiegemak is misschien wel een van de meest aantrekkelijke aspecten van de LED Film. Er is geen ingewikkelde constructie nodig. Dankzij de kleefkracht van de folie is de installatie laagdrempelig. De inhoud kan worden afgespeeld via de geïntegreerde WebOS mediaplayer of via een extern digital signage platform.

| Leestijd:

Over de auteur

LG