Ga naar hoofdinhoud

Zijn goedkope zonnepanelen de beste deal?

Als het gaat om de aanschaf van zonnepanelen, is de uitdrukking "Goedkoop is duurkoop" van toepassing. In eerste instantie lijkt het verstandig om voor de meest voordelige zonnepanelen te kiezen. Deze beslissing kan op de lange termijn echter resulteren in lagere opbrengsten en hogere kosten.

Laten we enkele factoren onderzoeken die premium zonnepanelen onderscheiden van goedkopere opties.

 

Kwaliteitsproducten die presteren zoals beloofd

Wij combineren de beste materialen met strikte productieprocessen om hoogwaardige panelen te produceren. LG Solar hanteert productie- en testprocedures die zijn gebaseerd op ruim 30 jaar ervaring. Door LG’s zorgvuldige processen zijn de producten duurzaam en betrouwbaar en leveren zij het gegarandeerde vermogen. Zonnepanelen moeten vele jaren stroom produceren onder uiteenlopende weersomstandigheden. Kwaliteit staat voorop.

 

Efficiëntie is belangrijk

Zonnepanelen met een hoog rendement kunnen met 60 cellen evenveel, of zelfs meer, vermogen produceren als minder efficiënte modules met 72 cellen. Kwaliteitspanelen kosten meer, maar ze zijn duurzaam omdat ze op de lange termijn meer besparingen opleveren. Vanwege hun kleinere formaat passen ze gemakkelijker op kleinere daken of op daken met enige schaduw, en er zijn minder panelen nodig zijn om de benodigde hoeveelheid stroom op te wekken. Dit kan leiden tot besparingen op het totale systeem, omdat er naast minder panelen mogelijk ook minder apparatuur nodig is. Hoogwaardige zonnepanelen kunnen ook meer stroom leveren gedurende de levensduur van het zonne-energiesysteem en dit is een belangrijk onderdeel van de totale besparingen.

LG biedt verschillende efficiënte modules:

  • NeON® R biedt rendementen tussen 21,1% - 21,4%.
  • De NeON® R Prime is een volledig zwarte optie met rendementen tussen 20,3% - 20,8%.
  • NeON® 2 is onze meest verkochte module en biedt een rendement van 19,3% - 19,8%.
  • NeON® 2 Black is een volledig zwart zonnepaneel met een rendement tussen 18,4% - 19,0%.
  • NeON® 2 BiFacial is ontworpen om beide zijden te gebruiken zodat dit zonnepaneel meer licht kan absorberen en op deze manier de meeste energie opwekt. Door de dubbelzijdige actieve cellen en doorschijnende folie op de achterzijde heeft het paneel een rendement van 19,3% -19,8%.

 

De waarde van een goede garantie


Bij het investeren in zonnepanelen is het belangrijk om rekening te houden met productgaranties. LG Electronics heeft jarenlange technologische en productie-expertise en biedt 25 jaar garantie op zowel producten als prestaties.

De beste deal is het zonnepaneel waarmee je uiteindelijk het meeste bespaart

Wanneer je zonnepanelen overweegt, houd dan rekening met de besparingen die je kunt realiseren met hoogwaardige, efficiënte producten. Denk ook aan de zekerheid en potentiële besparingen die je krijgt met 25 jaar garantie. Als je alles optelt, zijn lage kosten vooraf misschien niet de beste deal als je op zonne-energie gaat.

| Leestijd:

Over de auteur

LG