Ga naar hoofdinhoud

Domaine la butte aux bois kiest voor LG

Achtergrond

Als historisch landgoed en bekroonde trendy gastronomische locatie biedt Domaine La Butte aux Bois zijn gasten een unieke ervaring. In dit chique en weelderige Relais & Châteaux-hotel kunt u niet alleen genieten van gastronomische maaltijden in het 2-sterrenrestaurant La Source, maar ook de beste bistrogerechten proeven in de vernieuwde brasserie Le Bistrot. Bij mooi weer kunt u genieten van de brede terrassen met een idyllisch uitzicht over de prachtig aangelegde tuin. Vorig jaar installeerde het domein La Butte aux Bois (Neerharen/Lanaken) LG Procentric Smart HotelTV's in alle 59 kamers van het hotel via de systeemintegrator Videocenter & Ucast. Voor Marc Alof, manager, is de keuze voor LG HotelTV's de logische keuze: "Het domein La Butte aux Bois biedt haar gasten het hoogste niveau van gastvrijheid. Het was dus duidelijk dat we het beste wilden, ook voor de tv's in onze kamers.

Uitdaging

Sinds 2017 kunt u ook verblijven in het nieuwe gebouw van het landgoed La Butte aux Bois La Forêt, met zijn 20 gloednieuwe kamers op een rustige locatie. Tijdens de bouw van deze nieuwe vleugel maakten de beheerders van de gelegenheid gebruik om de nieuwe hoteltelevisies tegelijkertijd in alle kamers van het landgoed te laten installeren. Marc Alofs legt uit: "Bij La Butte aux Bois nemen we alleen genoegen met het beste. Dit geldt ook voor de televisietoestellen. Dus raadde onze architect de topproducten van LG aan. Wat de systeemintegrator betreft, kozen wij voor Videocenter & Ucast.

Oplossing

Videocenter en Ucast, in samenwerking met La Butte aux Bois, kozen voor Procentric Smart FHD LED TV toestellen (afhankelijk van de grootte van de ruimte zijn de toestellen 32", 43" of 49"). Hoewel deze Smart HotelTV-toestellen kunnen worden geïntegreerd in de hotelserver, worden ze voorlopig vooral gebruikt als zelfstandige toestellen. Marc Alofs zegt: "Op dit moment willen we onze gasten gastvrijheid en een mooie visuele ervaring bieden. Onze gasten kunnen alle tv-programma's bekijken met een hoge beeldnauwkeurigheid dankzij de nieuwe LG-toestellen.

Voordeel

De Smart Hotel TV's van LG zijn niet alleen nauwkeurig, maar kunnen ook op een interactieve manier aan het landgoed La Butte aux Bois worden gewijd. Marc Alofs zegt: "In de toekomst willen we onze tv-toestellen interactiever maken. Wij zijn bijvoorbeeld van plan gepersonaliseerde welkomstboodschappen in te voegen en onze hotels de mogelijkheid te bieden hun inhoud via het televisietoestel te beluisteren.

Meer weten over onze producten?

Vul het contactformulier in voor meer informatie, we nemen zo snel mogelijk contact met u op:

 

privacybeleid gelezen en goedgekeurd.

| Leestijd:

Over de auteur

LG