Ga naar hoofdinhoud

Eye-Catcher en LG displays laten immobiliënkantoor Rêvimmo in het oog springen

Achtergrond

Rêvimmo is een immobiliënkantoor dat verder gaat dan alleen maar het verhuren en verkopen van panden. Het staat garant voor een persoonlijke service en specialiseert zich onder meer ook in het realiseren van projecten, ondersteuning bij renovaties en andere werken, schattingen, het juridische aspect en alle andere administratieve aspecten die bij de immobiliënsector horen. Rêvimmo trekt zoveel mogelijk de digitale kaart en heeft al vestigingen in Brussel, Waals-Brabant en Henegouwen en opent binnenkort ook kantoren in Charleroi en nabij Bergen.

Uitdaging

Rêvimmo probeert niet alleen op een menselijke, maar ook op een digitale manier aan immobiliën te doen. Voor haar Brussels kantoor ging het op zoek naar digitale manieren om meer visibiliteit te creëren in de vorm van displays waarop de boodschappen en content van het kantoor makkelijk en dynamisch gedeeld kunnen worden. Het wilde het aanbod via een moderne en catchy manier tot bij de klanten brengen en tegelijk iets nadrukkelijker in het oog springen op de Louizalaan in Brussel. Het zocht ook naar een klassevolle touch voor het kantoor langs de binnenkant. Een eyecatcher die de aandacht trekt en het interieur nog meer uitstraling geeft.

Oplossing

Met behulp van Eye-Catcher liet Revimmo twee LG XS4J displays van 55 inch rechtstaand monteren in het uitstalraam. Daarop speelt Revimmo voortaan haar interessantste aanbiedingen af. De schermen genereren dankzij de hoge lichtopbrengst uitstekende zichtbaarheid vanaf de straatkant, zowel bij veel zonlicht als ’s nachts. Dankzij de System on Chip hardware in de LG-schermen en de koppeling aan het gebruikte immo CRM pakket, kan Revimmo de inhoud op de schermen eenvoudig beheren en bijsturen. “De schermen van LG leveren heel veel kwaliteit voor een aangename prijs”, zegt Maxime Loverius van Eyecatcher. “De displays hebben een hele grote kijkhoek en geven alles weer in erg realistische kleuren. Met een brightness van 4.000 nits is het beeldresultaat uiterst helder.” In het kantoor werd met behulp van zes LG VL5G schermen van 49 inch met een FHD-resolutie van 1.920 bij 1.080 een heuse videowall aangebracht. “We kozen voor een unieke setup om het geheel een artistieke toets te geven. Daar zijn we op deze manier helemaal in geslaagd”, besluit Maxime Loverius.

Voordelen

Dankzij de LG schermen achter de ramen, weet Revimmo voortaan de ogen van de voorbijgangers aan te trekken. De laatste nieuwe updates van het aanbod en de mogelijkheden worden op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier weergegeven. De videowall in het kantoor mist evenzeer haar effect niet. “We wilden iets meer klasse en stijl aan onze zaak toevoegen en zijn daar wonderwel in geslaagd”, zegt Gaetano Capizzi, CEO en oprichter van Rêvimmo. “Zowel de beeldschermen als de videowall voldoen aan al onze verwachtingen. De klanten zijn er erg over te spreken. We hebben het voor mekaar gekregen om ons op deze manier van andere immokantoren te onderscheiden.”

Meer weten over onze producten?

Vul het contactformulier in voor meer informatie, we nemen zo snel mogelijk contact met u op:

 

privacybeleid gelezen en goedgekeurd.

| Leestijd:

Over de auteur

LG