Ga naar hoofdinhoud

50 UltraWide monitoren lossen in één klap kantoorfrustaties op

Achtergrond

LIMES international is een internationaal belastingadvieskantoor. Vanuit Valkenburg aan de Limes ontzorgen zij internationaal opererende mensen en bedrijven met een one-stop-shop oplossing.

LIMES international ontzorgt en adviseert klanten die internationaal opereren door verschillende disciplines, zoals corporate tax, expat tax, social security, VAT & customs, legal en immigration en implementeert dit in de organisatie. Dit kan alleen met de beste mensen én technische ondersteuning.

Uitdaging

De collega’s bij LIMES international werken een groot deel van de dag achter hun bureau en gebruiken regelmatig verschillende programma’s tegelijkertijd. Voorheen was ieder bureau voorzien van twee beeldschermen, maar dat was niet ergonomisch en zorgde ervoor dat collega’s onbewust scheef gingen zitten.

LIMES international wilde nieuwe monitoren aanschaffen, maar deze zouden naadloos moeten aansluiten bij de bestaande situatie, zodat er verder geen werk of verbouwing nodig zou zijn. Het bedrijf gebruikt de nieuwste Mac mini 3.6 GHz QC i3 van Apple en een belangrijke voorwaarde van nieuwe schermen was dat deze hiermee ook moeten kunnen samenwerken. Last but not least, de monitoren moeten qua uiterlijk perfect passen in de bestaande situatie.

Oplossing

LIMES international, zelf een one-stop-shop voor belastingadvies, vond in de LG 38” UltraWide Curved monitoren de ideale alles-in-een oplossing. Door in één keer alle schermen te vervangen door vijftig 38UC99-W UltraWide Curved monitoren van LG is op iedere werkplek nu nog maar één beeldscherm nodig.

Deze UltraWide monitoren zijn bijna 90 centimeter breed en dankzij LG Onscreen Control software, waarmee je onder andere je scherm kunt splitten, kan deze ook gebruikt worden zoals ze gewend waren: met verschillende applicaties in overzichtelijke vensters. Met de USB C aansluiting kunnen de schermen eenvoudig worden aangesloten op de Mac mini’s van Apple én zijn er slechts twee dunne kabels nodig voor stroomvoorziening en voor de connectie met de Mac mini.

Voordeel

Het eindresultaat is een strakke en uniforme uitstraling in de open kantoorruimte van LIMES international. Er lopen minder kabels door het kantoor en de werkplekken ogen rustiger, wat zorgt voor een efficiënte en fijne werkplek. Bovendien zorgen de schermen voor een betere houding, omdat de werknemers één scherm recht voor zich hebben en je dus niet schuin hoeft te zitten. Last but not least, de UltraWide monitoren zien er met hun witte achterkant stijlvol uit en zorgen voor veel complimenten van zowel collega’s als bezoekers en klanten.

Meer weten over onze producten?

Vul het contactformulier in voor meer informatie, we nemen zo snel mogelijk contact met u op:

 

privacybeleid gelezen en goedgekeurd.

| Leestijd:

Over de auteur

LG