Ga naar hoofdinhoud

LG biedt interactieve hospitality oplossing met content op maat

Pro:Centric Direct en PCS400R server creëren een gepersonaliseerde ervaring voor gasten en optimaliseren de workflow voor hoteliers.

Hotel TV content management systemen zijn heel belangrijk voor hoteliers, maar het nadeel van de meeste systemen is dat ze moeilijk te gebruiken zijn en vaak alleen beheerd kunnen worden door IT-personeel. Om te voldoen aan de behoeften van hoteliers heeft LG de Pro:Centric Direct oplossing geïntroduceerd. Zowel hoteliers als gasten kunnen profiteren van een gebruiksvriendelijke tool die ze kunnen aanpassen aan hun eigen behoeften. In combinatie met de PCS400R server kan Pro:Centric Direct eenvoudig in het hotel worden geïmplementeerd waarmee de hotel TV verandert in een interactieve tool waarmee gasten met het hotelpersoneel kunnen communiceren en vice versa.

LG biedt drie verschillende Hospitality Content Management oplossingen aan: Pro:Centric Smart, Pro:Centric Value en Pro:Centric Direct. Pro:Centric Direct maakt het eenvoudig om de gebruikersinterface (UI) van een hotel TV te ontwerpen en diverse diensten aan te bieden zoals IP-gebaseerd beheer op afstand. Deze tool bevat intuïtieve en stijlvolle sjablonen en biedt ook eenvoudige hulpmiddelen voor het bewerken van sjablonen. Op deze manier kunnen hoteliers hun inhoud volledig aanpassen en afstemmen op de behoeften van de gasten. Van welkomstpagina’s tot billboards, hoteliers kunnen beelden, tekst en links bewerken die op de TV worden weergegeven.

Een ander onderscheidend kenmerk is het beheer op afstand, waarmee hoteliers kanalen kunnen configureren die overeenkomen met het doel van het bezoek van de gast. Een familie die een hotel bezoekt heeft andere behoeften dan een zakenman die een conferentie gaat bezoeken. Hoteliers kunnen de zenders per klasse en per groep beheren, zodat gasten meer gepersonaliseerde content op hun hotel TV ontvangen. Zo zou een gezin met kleine kinderen de nieuwste kinderfilms kunnen zien of informatie over de kinderopvang in het hotel. Hoteliers kunnen de configuratie op afstand beheren, inclusief het installeren en bijwerken van software.

Betere prestaties met PCS400R server

LG’s laatste productintroductie in de hospitality industrie is de PCS400R server. Met deze contentmanagementserver kunnen hoteliers Pro:Centric Direct implementeren, ongeacht of ze gebruik maken van een internetprotocol (IP) of radiofrequentie-infrastructuur (RF). Door de combinatie van de Pro:Centric Direct en de PCS400R kunnen hoteliers direct met hun gasten communiceren en kunnen gasten contact opnemen met het hotelpersoneel. De interactieve oplossing stelt gasten in staat om roomservice te bestellen, uit te checken of meer handdoeken te vragen via de hotel TV. Hoteliers kunnen ook berichten sturen naar gasten via de server. De berichten kunnen worden gepersonaliseerd door de naam van de gast toe te voegen, de nieuwste promoties te delen of ontbijtopties door te geven.

| Leestijd:

Over de auteur

LG