Ga naar hoofdinhoud

De nieuwe UHD-series van LG verenigen het beste van zowel commerciële als hotel TV’s

De nieuwe line up hotel TV van LG Electronics is een nieuw wapen in de strijd van hotelmanagers om gasten te imponeren. Nu de elektronica thuis steeds moderner en beter wordt, brengt dat de nodige verwachtingen voor hotels met zich mee. De lat om de beste klantervaring te bieden, ligt hoger dan ooit tevoren. Met zowel een upgrade naar de populairste hotel TV-functies als een strak en slank ontwerp met Ultra High Definition (UHD) beeld, zorgen de nieuwe UT6 en UT7 series van LG voor een next level hotelervaring.

Het gemak van thuis, maar dan in een hotel
De volgende stap voor de ultieme hotelervaring is personalisatie. De UT661H, UT662H, UT761H en UT782H combineren de meest populaire functies van hotel TV en geven ze een upgrade. Een welkomstscherm met specifieke hotelcontent verwelkomt de gasten. De inhoud laadt snel dankzij high-speed loading. Zodra de tv is aangezet, verschijnt het volledig te personaliseren menu. De getoonde diensten zijn speciaal afgestemd op elke gast, het Quick menu zorgt voor een gebruiksvriendelijke ervaring. Het geïrriteerde telefoontje naar de receptie met vragen over de tv-bediening is daarmee voltooid verleden tijd. Dankzij het geïntegreerde spraakbesturingssysteem kunnen de gasten de hotel TV’s ook mondeling bedienen. Daarmee krijgen ze ook hier het gemak waar ze in het dagelijks leven aan gewend zijn.

Eenvoudig managen
Dankzij de verschillende beschikbare tools in de nieuwe series wordt het werk van hotelmanagers eenvoudiger. De EzManager maakt het eenvoudig om apparaten te integreren met de Pro:Centric tv-oplossingen waardoor communicatie met gasten eenvoudiger wordt. Pro:Centric SMART maakt een op maat gemaakt dienstenaanbod mogelijk via IP- of RF-infrastructuren. Het Pro:Centric Direct platform zorgt ervoor dat de hotel TV op afstand wordt beheerd om gasten zo te voorzien van gepersonaliseerde informatie. Dankzij dit systeem hoeven hoteliers niet meer aan de gang met oplossingen van derden; de tv, het managementplatform en de IoT-integratie zijn allemaal inbegrepen bij deze eenvoudig te installeren oplossing.

Stijlvolle uitstraling
De tv is vaak het middelpunt van de hotelkamer; daar moet het design dan ook naar zijn. Je maakt maar één keer een eerste indruk. Daar is de UT782H dan ook naar ontworpen. De display heeft een hightech design, maar past in elk interieur. De strakke display die slechts 39.9mm dik is, wordt geaccentueerd door een smal volledig zwarte frame, of een zilveren frame met een witte achterkant. Dankzij de verticale zijaansluiting is de bekabeling uiterst subtiel en lijkt het dunne scherm een waar kunstwerk aan de muur. Het 43" UHD-display zorgt voor indrukwekkend scherpe beelden. De UT782H is de slankste UHD hotel TV, onder meer dankzij de verticale zijaansluiting.

De nieuwe line up hotel TV van LG biedt de beste features die een hotel TV kan wensen, in een stijlvol en indrukwekkend design. En dat met Ultra High Definition beeldkwaliteit.

| Leestijd:

Over de auteur

LG